Дълги рокли, красиви костюми и дълбоки деколтета, капси, каишки и

...
Дълги рокли, красиви костюми и дълбоки деколтета, капси, каишки и
Коментари Харесай

Жана Бергендорф шашардиса всички с разголения си тоалет на откриването на „Евровизия“

Дълги рокли, красиви костюми и дълбоки деколтета, капси, каишки и всевъзможни екстравагантни аксесоари белязаха откриването на тазгодишния песенен конкурс „ Евровизия “ в португалската столица Лисабон преди вечер.

Родната делегация блестеше с дамското си наличие – Жана Бергендорф, която беше избрала провокативен тоалет в черно, с деколте до кръста, което разкриваше женствените ѝ форми.

Всички от групировката Equinox също бяха заложили на цвят ноир, който е и стилното им решение за театралните костюми. " Тук е необикновено. Всички ни посрещат с доста положителна сила! " споделиха българските представители.

Тази година аленият килим, по който минаха делегациите на 43-те страни участнички в „ Евровизия “, беше заменен със наследник - цветът на реката Тежу край брега на която се състоя откриването. Също по този начин и на океана, който стана съществена тематика в шестдесет и третото издание на телевизионната конкуренция, написа в. Монитор.

Една от първите делегации стъпили на синия килим пред Музея на изкуството, архитектурата и технологиите беше тази на Азербайджан. С осъществяване на представителката на страната Айсел, ще започва първият полуфинал на 8 май. На сцената на сцена " Алтис " ще се състезават 19 участници, измежду които и българските представители Equinox.

Вторият полуфинал на състезанието, чиито лозунг тази година е " Всички на борда! ", ще е на 10 май, а спечелилият ще бъде излъчен на 12 май. „ Евровизия “ е най-гледаният песенен конкурс на Стария континент като обичайно публиката пред екраните варира сред 100 и 600 милиона фенове.

България е в топ пет на любимците за победа на състезанието, написа преди дни електронното издание esctoday.com, профилирано във всекидневни вести за Евровизия. Най-големи кандидати, съгласно специалистите, са ни Израел, Франция, Австралия, Норвегия, Естония, Чехия, Швеция, Испания и Италия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР