Дълги опашки за олио на ниска цена се извиха пред

...
Дълги опашки за олио на ниска цена се извиха пред
Коментари Харесай

Посочиха коя е причината за смъртта на човека, чакал на опашка за олио

Дълги опашки за олио евтино се извиха пред хипермаркетите в страната през съботния ден. В доста магазини се стигна до конфликти сред клиенти и грозни подиуми. В Бургас 77-годишен мъж умря, до момента в който се реди.
Мъжът е умрял от тромбоемболия, запушвания на кръвоносните съдове на сърцето и белия дроб. Вече е ясна повода за неговата гибел. От правосъдна медицина оповестиха, че мъжът е умрял от тромбоемболия, запушвания на кръвоносните съдове на сърцето и белия дроб.
Ако в съботната заран пред злощастния магазин в Бургас имаше опашка от 1000 души, то през днешния ден е умерено. Опашки няма и пред обектите на веригата хипермаркети в София.
Въпросната марка олио, чиято промоция провокира опашките и нервността, липсва по рафтовете, а в два магазина в Бургас олиото изцяло липсва от рафтовете без значение от цената.
Вицепремиерът Корнелия Нинова свика незабавна среща със зърнопроизводителите. И разгласи, че няма причина за напрежение.
След напрежението за олио в цялата страна, страна и производители се събраха, с цел да обсъдят цените на пазара. Министърът на стопанската система Корнелия Нинова бе безапелационна, че олио има и не съществува никаква заплаха от недостиг по щандовете.
А опашките за олио провокираха доста занимателни мнения в обществените мрежи. Вече на хората, презапасили се с олио им викат „ олиогарси “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР