Дълги опашки за билети за откриващия мач на ст. Христо

...
Дълги опашки за билети за откриващия мач на ст. Христо
Коментари Харесай

Опашки за билети за Ботев Пд - Левски

Дълги опашки за билети за откриващия мач на ст. " Христо Ботев " се извиха пред " Колежа ". Множеството почитатели на " канарчетата " се подредиха от ранни зори, с цел да си закупят пропуски за мача с Левски в събота от 20.00 ч.
" В продажба са и пакетните билети за първите 5 домашен мача. Тях можете да закупите от почитател магазина на центъра, както и в комерсиалната мрежа на Ивентим. Пловдив е единствено наш ", оповестиха от клуба.
В последния кръг " канарите " стигнаха до 0:0 при визитата на Славия. Срещата ще се запомни най-много с това, че треньорът Бруно Балтазар не стартира с нито един българин, а последните 10 мин. в поигра младокът Красиан Колев.
Балтазар призна, че момчетата му са излязли за победа, само че и равенството е добър резултат.
" Славия е умел тим и по тази причина се опитахме да използваме тяхната уязвимост - да нападаме незабавно щом изгубят топката. Дойдохме за победа и тъпо, че не успяхме. Бяхме близо да я реализираме, само че изпуснахме опцията да отбележим гол.
Наясно сме с упованията на почитателите за мача с Левски на новия стадион. Ние също сме разчувствани от идния дуел, чакаме го с неспокойствие. Това е специфичен миг за клуба и за всички, които обичат тима.
Моята тактика е да имаме 6-7 български играчи в стартовия състав. Но когато пристигнах през януари,  тимът към този момент беше построен. А особено за мача със Славия нямах избор поради санкции и други аргументи ", изясни Балтазар.
" Докато имаме ние опция да влияем в Славия, в никакъв случай не бихме позволили такова нещо. Това е една язва в българския футбол и тя от ден на ден и повече се вижда. На дербито имаше трима-четирима българи, не могат и един волейболен тим да създадат. Аз персонално бих обърнал внимание на БФС това нещо да бъде прекратено. Трима-четирима чужденци и това е.
Познавам и признавам Ботев на Чико, на Тумби, на Коцето, това е Ботев за мен. Тези, които бяха в този момент на терена, дори като се прегърнаха на терена, се зачудих на какъв език си пожелават триумф. Едно време имаше есперанто, в този момент няма ", разгласи шефът на Славия Венци Стефанов.
" В края на краищата - първо сме българи. Ако притежателите не са българи, би трябвало да се преценяват с българските закони. Ние би трябвало да имаме народен тим. Левски, ЦСКА, Лудогорец Ботев Пд са дали толкоз доста национали. Не виждам в този момент по какъв начин ще извадят и един национал.
Живи и здрави да са (б.р. - ЦСКА). Да си построят стадион. Това е радостно, хубаво, ето и Ботев ще си отиде дълго чакано на стадиона. Моето мнение е, че не би трябвало да има единствено за един или за двама, би трябвало за всички. Без значение от кое място ще дойдат парите. Важното е да има къде да се развиват децата. На ст. " Славия " беше мокро, теренът устоя, само че е хубаво да има отопление през зимата. Трябва да има интервенция на страната. Няма по какъв начин ", съобщи още Стефанов по тематиката със стадионите.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР