Дълги опашки от камиони, чакащи да влязат в Руската федерация,

...
Дълги опашки от камиони, чакащи да влязат в Руската федерация,
Коментари Харесай

Стотици камиони блокираха границата между Естония и Руската федерация

Дълги опашки от камиони, чакащи да влязат в Руската федерация, се струпаха на източната граница на Естония, като някои водачи се оплакват пред кореспондент на ETV, че чакат към този момент седмица.  

Данните от онлайн системата за ръководство на превоза GoSwift демонстрират, че над 250 тежкотоварни транспортни средства са блокирани на граничния пункт Нарва.  

Служителите на Граничен контролно-пропусквателен пункт Narva-1 признават, че има проблем поради войната в Украйна и затварянето на границите и въздушното пространство над Руската федерация. Граничните управляващи регистрират фрапантно увеличение на броя на камионите. Според тях казусът визира тези превозвачи, които идват случайно, а не са резервирали авансово ден и час за секване на граничната вадичка.

„ Логистичните компании безусловно би трябвало да преценяват по кое време ще преминат границата и да създадат предварителна регистрация. Преди войната в Украйна нерегистрираните транспортни средства чакаха най-вече час, с цел да пресекат границата ”, преепоръчва Тинис Сеесмаа, член на борда на AS Silport Kinnisvara - компания, която оперира близкото пристанище Силамяе.

Граничните управляващи позволяват, че казусът ще се задълбочи през идните майски празници в Руската федерация към 9 май.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР