Дълги години сърцето на фолк певицата Анелия бе свободно, тя

...
Дълги години сърцето на фолк певицата Анелия бе свободно, тя
Коментари Харесай

Най-накрая тайната падна! Анелия на път да стане турска снаха! Каза обаче на новия да я пази в секса, защото не иска…

Дълги години сърцето на фолк певицата Анелия бе свободно, тя най-сетне се реши на сериозната стъпка да застане пред олтара.

Мълвата носи, че избраникът на Анелия е изтъкнат турски посланик, по тази причина още не е ясно къде ще се състои брачната гала. Само преди дни певицата разгласява фотография, на която е хванала буклета от женитба, на която е била посетител. Повелята гласи, че тази, която хване букета ще е идната младоженка.

Пайнерката настойчиво заобикаля тематиките за персоналния си живот, само че от скоро не се опасява да обявява, че сърцето й е заето. Тя обаче отхвърля да разкрие самоличността на обичания си. Близки разкриват, че от няколко години е интимна с изтъкнат турски посланик, а шаферка на сватбата й ще бъде щерка й Ивон. Двамата се срещнали на присъединяване на Анелия в Бургас. Заради дипломатическия му статус срещите на двамата протичали в цялостна поверителност. Дипломатът задействал връзките си и оказал помощ видеото на клипа „ Дай ми още “ да се снима в двореца „ Чираган палас “.

Колежките на певицата не стопират да злобеят и да се чудят по какъв начин нашенката е платила 60 000 лв. наем за палата, написа „ България през днешния ден “. И макар, че ще се венчае, Анелия изрично отхвърля да има второ дете. Не един път е признавала, че Ивон ще бъде детето, което най-вече ще обича и не желае да става майка още веднъж.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР