Дълги години Ася Капчикова пазеше като очите си тайната кой

...
Дълги години Ася Капчикова пазеше като очите си тайната кой
Коментари Харесай

Тайната падна! Ето кой „старец” оплоди три пъти Ася Капчикова

Дълги години Ася Капчикова пазеше като очите си тайната кой е брачният партньор й. Мъжът до нея очевидно й бе забранил да го прави обществена персона, само че истината излезе на         яве.

Бащата на трите деца на Мис Плеймейт 2015 се споделя Ивайло Христов и е с цели 20 години по-възрастен от нея. Макар да е трансферирал 50-те, той се поддържал образно и младеел, издават осведомени.

Ася е на 32 година и още откогато стана известна, за нея е ясно, че не е от най-интелигентните дами. Само парите на Иво я вълнуват, а той пък демонстрира също ниска просвета с татуси на тази възраст, все едно е някаква мутра.

Лошото е, че явно мъжът на някогашната плоска миска очевидно обича да се прави на неприятен. Върху ръцете му са изобразени пентаграм със стрелка надолу и дяволското число 666.

Самият факт, че Ася си пада по подобен вид мъж, приказва красноречиво за сивото вещество на плеймейтката. На всичкото от горната страна е и много възрастен, само че пък я устоя изцяло и очевидно това й стига.

В предишното Ивайло е въртял ресторант към един от хотелите на скандалното семейство Арабаджиеви. Така е забогатял и е създал сполучлив бизнес по-късно.

Ася дълго време пазеше в загадка самоличността на мъжа до нея, само че той най-сетне излезе на ярко. За него се приказва, че изцяло командвал Капчикова и не й давал да взима никакви решения сама, целият й живот бил в ръцете му.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Ася Капчикова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР