Дълги години Анна и Зуека бяха любовници, макар че актьорът

...
Дълги години Анна и Зуека бяха любовници, макар че актьорът
Коментари Харесай

Голяма Драма В Живота На Зуека! Вижте Какво Му Сервира Жена Му Анна

Дълги години Анна и Зуека бяха любовници, въпреки че артистът публично бе задомен за майката на щерка си Девина. Двойнственият метод на живот обаче му пристигна до гуша и през 2012 година комикът се раздели с жена си, с цел да заживее с Анна. Преди 5 години двамата станаха родители на сина си Стефан, а 3 години по-късно се ожениха.

Ани обаче дебнела комика да не флиртува с по-младите участнички или танцьорки и си намирала мотив да интимничи с него съвсем като някоя влюбена тийнейджърка. В паузите сред подготовките Вичева налитала да го целува, държала го за ръка пред погледите на смаяните му сътрудници. Анна си внушила, че някои от засуканите асистентки в „ Капките “ се държат прекомерно по роднински с мъжа ѝ. За разлика от Митко Рачков, който намерено флиртува с изпълнителките (най-вече с Мария Илиева), Зуека си кротувал, с цел да си спести разправиите у дома. На все лайф обаче Анна сядала на видно място и държала всички да видят, че е там.

„ Дебне го като куче надзирател. На него му е неловко от екипа, дори го е позор, само че не смее да ѝ каже нещо “ – одумват го зад кулисите на шоуто.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР