Дългата серия от почивни дни покрай празниците, кара много хора

...
Дългата серия от почивни дни покрай празниците, кара много хора
Коментари Харесай

Предложение за празниците Великден и Гергьовден: Парк и СПА хотел Марково

Дългата серия от почивни дни около празници те, кара доста хора от рано да стартират с проектите къде и с кого да ги прекарат. 

Тази година Великден в България ще бъде маркиран на 28 април. 

Покрай огромния празник ще бъде и първата за годината по-дълга серия от почивни дни. Така за празника ще се почива общо 4 дни - от петък, 26 април, до понеделник, 29 април в това число.

Много хотел и към този момент показват своите изкусителни оферти, с което започнаха и запитванията за резервации.

Един от хотел ите, който първи разгласи своите СПА пакети за Великден ските празници е Парк и СПА хотел Марково, ситуиран единствено на 2 км от Пловдив.

Луксозният комплекс готви богата празнична стратегия и ПРОМОЦИОНАЛНИ предложения.



Те са за 3 и 4 нощувки в дните от 25 април до 1 май с включени закуски и вечери на блок маса. Освен разнообразни СПА процедури (вътрешен басейн с температура на водата от 31 градуса, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, римска баня, релакс зона, студена стая) и безплатен детски ъгъл с аниматори за най-малките гости, гостите на хотел а ще имат опция да се насладят на една изключителна вечер с един от най-популярните комедийни артисти в България – Краси Радков.

Той ще бъде специфичен посетител на Парк и СПА хотел Марково на 28 април, като е подготвил специфичен репертоар от най-хубавите си скечове, смешки, закачки и песни. Известен с неповторимите си превъплъщения, той няма метод да не ви накара да забравите за проблемите и да се скъсате от смях!



Всички, избрали да отбележат Великден в първокласния комплекс, ще бъдат посрещнати в ресторант Belle Vue, който предлага внушителна панорамна панорама към града на седемте тепета.

От хотел а готвят и празнична стратегия за 26 и 27 април, когато всички гости ще имат опцията да се насладят на музикални осъществявания онлайн от певицата Анастасия Баткова и музиканта Владимир Велков. Предвидено е и DJ празненство.



Вечерта на Великден ще бъде допълнена от лотария с награди и доста изненади!

" Направете своята резервация, а Park & Spa Hotel Markovo ще Ви предложи не просто отмора, а същинско преживяване!, дават обещание от най-хубавия градски спа хотел за 2018 година. 

Всички условия на ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА може да видите ТУК.

Гергьовден

Пакет за 2, 3 или 4 нощувки с включени закуски, вечери на блок маса, СПА център и закрит топъл басейн.

Диджей празненство е планувано за 4 май, а за още положително въодушевление ще има и музикални осъществявания онлайн от Анастасия Баткова и съпровод от Владимир Велков.

На 5 май към празничната стратегия ще се включи и танцов отбор, а всички посетители ще могат да пробват шанса си в лотария с награди, а на 6 май ще има брънч. 

Всички условия на ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА може да видите ТУК.



Изберете Парк и СПА хотел Марково за Великден и Гергьовден и ще може да се възползвате и от разнообразни СПА процедури (вътрешен басейн с температура на водата от 31 градуса, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, римска баня, релакс зона, студена стая), а с изключение на от общоприетите стаи, към този момент са факт и новите попълнения на хотел а -  делукс стаи и студиа, както и делукс и ВИП апартамент.



За същински релакс в най-хубавия градски СПА хотел на България, предлагаме да си подарите и спомагателна страст като резервирате специалната ВИП стая – където уединението и романтиката са водещи в преживяването.

Целодневно в хотел а работят безвъзмезден детски център и професионалните аниматори, които ще се грижат за комфорта и настроението на най-малките посетители.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР