Дългата ръка на закона най-накрая стигна дрифтъра Искрен Иванов и

...
Дългата ръка на закона най-накрая стигна дрифтъра Искрен Иванов и
Коментари Харесай

Ефектът BulNews: КАТ отряза крилете на дрифтъра Искрен Иванов, ще ходи пеш цяла година

Дългата ръка на закона най-сетне стигна дрифтъра Искрен Иванов и той ще понесе следствията от безконтролно си държание. След серията от изявления в осведомителна организация BulNews, с които направихме публично притежание многочислените му изцепки, полицията се е самосезирала и е кръцнала крилете му, с които летеше из улиците на Враца. 





Още след старта на осведомителната акция против младежа, ченгетата почнали да търсят джигита. Оказало се обаче, че той бил избягал в чужбина. Онзи ден се прибрал и през вчерашния ден, тъкмо преди празниците, служителите на реда най-сетне съумели да му връчат своите картички с благопожелания. 
В четвъртък Искрен бил спрян от патрул на КАТ-Враца, до момента в който карал скандално известното си БМВ с десен волан и непозната регистрация. Пътните служители на реда извикали свои сътрудници от районното ръководство и засипали младежа с предпразнични честитки. 
На безразсъдния водач е написан акт за дрифта, който неговият другар Румен Кръстев показа в платформата TikTok. В едномесечен период ще бъде издадено наказателно разпореждане, с което ще му бъде наложена санкция от 3 000 лв.. 
Шофьорската брошура на джигита, който така и така бе останал без никакви контролни точки, ще бъде отнета за 1 година. Скъпоценният му баварец пък ще бъде спрян от придвижване за 3 месеца. 
С реакцията си полицията сподели на всички водачи, че не трябва да се усещат безнаказани и рано или късно всеки си понася заслуженото. Искрен и неговите приятелчета пък най-накрая схванаха, че сходни дейности не са смешка и ще платят цената на медийната известност и лайковете в обществените мрежи с вървене пешком. 



Врачани пък могат да са спокойни, че най-малко една година ще имат една опасност по-малко на пътя. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР