Дългата негативна серия на Доминик Тийм най-после достигна своя край.

...
Дългата негативна серия на Доминик Тийм най-после достигна своя край.
Коментари Харесай

Тийм: Щастлив съм, но все още съм далеч от най-доброто си ниво


Дългата отрицателна серия на Доминик Тийм най-сетне доближи своя край. Австриецът записа първи триумф след завръщането си на корта, надделявайки с 6-4, 7-5 над международния №210 Филип Мисолич в първи кръг на Чалънджър шампионата в Залцбург. По този метод първенецът на US Open за 2020 година постави завършек на серията от седем следващи провали, почнала в Марбея в края на март.

Бившият №3 разгласява няколко фотоси от мача в Instagram, като употребява момента, с цел да благодари на своите почитатели за тяхната непрестанна поддръжка през тези толкоз сложни за него месеци.

„Усмивката на лицето ми споделя всичко. Много съм удовлетворен от представянето си в този мач. За мен беше доста особено да победя вкъщи, в Австрия, пред такава невероятна аудитория. Пътуването беше дълго и съзнавам, че ми следва още доста работа, преди още веднъж да доближи най-хубавото си равнище, само че съм сигурен, че това ще се случи“ – написа Тийм.

„Благодаря на всички, които ме подкрепяха и имаха вяра в мен в тези толкоз сложни времена. Нямаше да се оправя без вас“ – добави Доминатора.

В идната фаза от шампионата двукратният финалист на Ролан Гарос ще има много по-трудна задача в лицето на седмия подложен Факундо Багнис (№102).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР