Дългата коса е символ на естествената женска красота и привлекателност.

...
Дългата коса е символ на естествената женска красота и привлекателност.
Коментари Харесай

Ускорете ТАКА растежа на косата през зимата!

Дългата коса е знак на естествената женска хубост и прелест. Ето за какво доста от нежния пол търсят способи да ускорят растежа на косата.

Не всички коси обаче порастват с идентична скорост. И даже при един човек косата пораства с разнообразни темпове: денем косата пораства по-бързо, в сравнение с през нощта. Също по този начин пораства по-бързо през лятото, в сравнение с през зимата. За да компенсираме това, би трябвало да използваме някой потвърдени способи.

Нарастването на косата се въздейства от разнообразни фактори: приемственост, пол, общо положение на тялото, възраст, положение на нервната система, хранене. Следователно, въпросът за стимулиране на растежа на косата би трябвало да се подходи изцяло.

Днес публицистичната ни гилдия на ще ви опише за ефикасен метод, който ще помогне за ускорение на растежа на косата 2 пъти. 

Какво би трябвало да ядете:

1. Бадеми

Този артикул държи върха по наличие на биотин, който доста дами одобряват като добавки за хубостта на къдриците. В състава си бадемите съдържат цялостен??комплекс от витамини за растежа и здравето на косата.

Една чаша бадеми е 1/3 от дневната ви стойност за биотин. Опитните трихолози поучават да включите тези ядки в диетата си и резултатът ще бъде видим след две седмици!

В допълнение, бадемите от дълго време се употребяват сполучливо за подготвяне на масла, грижовна козметика и шампоани.

2. Жълт пипер

Много хора са привикнали да мислят, че портокалите съдържат най-вече витамин С. Това мнение обаче е неправилно, тъй като жълтият пипер съдържа съвсем 6 пъти повече от него! А цветът на пипера е посочен тук по някаква причина, тъй като точно в жълто е най-вече витамин С (341 мг на 100 г, а в алено единствено 63 мг), и то в вярната форма за асимилиране. Това е доста значимо за растежа на косата!

3. Сьомга

Тази риба съдържа рекордно количество витамин Д, протеини и ненаситени мастни киселини. И тези субстанции са другари на красивата коса и здравия скалп. Така че, в случай че желаете да имате дълга коса за малко време, яжте сьомга най-малко един път седмично.

4. Семена

Кой знае, може би нашите баби са имали дебели плитки поради любовта им към по този начин наречените слънчогледови семена? Но с цел да постигнете това което желаете, не е нужно да усвоявате семената в килограми.
 5-те най-хубави натурални масла за косата 5-те най-хубави натурални масла за косата
Живеем в ера, в която отвред ни засипват реклами на всевъзможни артикули за косата – балсами, маски, шампоани със специфични...

Само 10 семена дневно ще обезпечат на тялото ви витамин Е, който предизвиква притока на кръв към скалпа, усъвършенства обмена на сила във фоликулите и предизвиква рекорден напредък на косата.

5. Авокадо

Авокадото подтиква производството на колаген и еластин, усъвършенства здравето на скалпа и качеството на косата. Мастните киселини в авокадото подтикват интензивността на космените фоликули.

Както можете да видите, с цел да пораства косата, имате потребност освен от външна грижа, само че и от положително хранене. Просто включете в диетата си храни, които форсират растежа на косата и скоро ще видите, че косата ви е добавила сантиметри и даже е станала по-здрава!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР