Дълг от 170 хиляди лева виси на врата на Радина

...
Дълг от 170 хиляди лева виси на врата на Радина
Коментари Харесай

Радина Червенова се заробила със 170 бона кредит, малко преди Коко да си хване любовница

Дълг от 170 хиляди лв. виси на врата на Радина Червенова. Бившата говорителка на Българска национална телевизия изтеглила заема от родна банка за закупуване на жилище, написа Ретро.

Заедно със брачна половинка й Коко Каменаров неотдавна са новодомци и населяват топ апартамент в центъра на София, който придобили против сумата от 352 000 лева Тъй като спестяванията им към оня миг не достигнали, Радина се навила да изтегли заем на свое име.

Малко по-късно обаче почнали търканията сред съпрузите и настъпила краткотрайната им разлъка. Близки до новинарката от Българска национална телевизия споделят, че до момента в който с Каменаров били разграничени поради случката му друга жена , Червенова не серпантина да се тревожи по какъв начин ще изплаща големия дълг , в случай че не може да разчита на него. Оказа се обаче, че увлечението на някогашния общоприет шеф на национална телевизия било мимолетно и той бързо се върнал в обятията на своята законна брачна половинка. 

Към момента новинарката не работи на никое място, откакто непринудено напусна Българска национална телевизия, малко откакто се сблъсква с подлата диагноза рак. Докато Радина чака да се пенсионира се устоя със фамилната им компания, която се занимава с реклама, медийна активност и се движи главно от Коко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР