Далечният потомък на Лев Тоблстой и зам.-председател на руската Думи

...
Далечният потомък на Лев Тоблстой и зам.-председател на руската Думи
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Курица не птица, Болгария ...

Далечният потомък на Лев Тоблстой и зам.-председател на съветската Думи Пьотр Толстой за следващ път се закани по какъв начин елементарно Русия ще си вземе България, единствено един път да свърши с Украйна. Депутатът от президентската партия " Единна Русия " акцентира смисъла на съветската диаспора у нас в пропагандно телевизионно предаване.

Украинските въоръжени сили потвърдиха, е са нанесли въздушни удари по склад с муниции и нефтобаза в Крим. Екплозиите и пожарите постановиха евакуация на популацията в радиус от 5 километра, прекъсване на железопътното придвижване и краткотрайно затваряне на Кримския мост.

Украйна ще получи изтребители Ф-16, американско произвеждане до края на годината; Съединени американски щати разискват и доставка на далекобойни балистични ракети ATACMS за Киев, споделиха висши представители на US администрацията.

Отиде си от този свят актрисата Джоузефин Чаплин, щерка на великия Чарли Чаплин. Тя умря в Париж на 74 години.

 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР