Далеч сме от мисълта, че звездите трябва да възпитават и

...
Далеч сме от мисълта, че звездите трябва да възпитават и
Коментари Харесай

Най-токсичните холивудски звезди

Далеч сме от мисълта, че звездите би трябвало да възпитават и да са модел за подражателство, само че е хубаво най-малко да дават добър образец. Само че има такива, които не просто не стават за образец, ами и съумяха да отвратят с изявления и държанието си, написа каналът " Stars News " във vbox7.

Ето някои такива международни звезди:

Деми Ловато

Тук даже не приказваме за проблемите ѝ с половата принадлежност, дрогата и алкохола, търсенето на НЛО и говоренето с призраци (да, и това ѝ се случи). Преди време певицата забърка неуместен гръмък скандал от нищото. Тогава Деми постна в обществените мрежи рецензия против дребен бизнес, продаващ замразен йогурт.

По думите на Ловато магазинът промотира просвета на намаляване и диети, тъй като популяризира бисквитки без захар.

От бизнеса ѝ дадоха отговор, че оферират сходни артикули, които се търсят интензивно от вегани, диабетици, поради което имат много варианти със и без захар. По-странното беше, че по-късно, на събитие, Деми Ловато бе с микрофон, рекламиращ напитка без захар. Онлайн потребителите по никакъв начин не ѝ икономисаха рецензиите поради двуличието и незнанието ѝ.

Травис Скот

Въпреки че тече следствие по случая с нещастието на фестивала, проведен от Травис Скот, към момента остава това чувство у хората, че той не се държа задоволително съответно, с цел да спре шоуто и предотврати нещастията. Нещо повече - до момента в който в тълпата пред сцената се случваше нещастието, той беше на сцената и гледаше протичащото се, до момента в който осъществяването му течеше.

По-късно Травис Скот пусна известие в Twitter, че се моли за потърпевшите и фамилиите им. При 10 жертви това наподобява меко казано незадоволително.

Елън Дедженеръс

Елън е Майката на всички токсични хора в Холивуд. Скандалите към нея позатихнаха в последно време, само че светът в никакъв случай няма да не помни по какъв начин Елън накара Марая Кери да пие алкохол, с цел да потвърди дали е бременна. През годините десетки нейни някогашни чиновници се оплакваха от държанието ѝ по отношение на тях, а доста звезди отхвърлиха да повторят участията си в ток шоуто ѝ, само че не желаеха очевидно да си признаят, че също не са останали с положително усещане от претърпяното на нейната снимачна площадка.

Ванеса Хъджинс

Всички си спомняме неизвестностите при започване на пандемията и най-много страха. Точно тогава, при започване на всичко, Ванеса пусна лайв, в който сподели, че " просто животът е подобен и доста хора по този начин или другояче ще умрат ".

Актрисата се опита да се оправдае, като сподели, че сякаш думите ѝ били извадени отвън подтекста, само че това е хубавото на интернет - всичко някъде се пази.

Мат Деймън

В изявление артистът призна, че щерка му го е отучила от това да употребява обидни думи по адрес на хомосексуалистите. " Правих си отново някаква смешка и щерка ми се засегна ", призна простосърдечно той.

Шегата била направена на масата, до момента в който се хранят, а дъщерята на Мат Деймън просто станала и напуснала помещението. След това му написала дълго пояснение за какво не е добре да се употребяват тези обидни думи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР