Дълбокото почистване на кухнята ви може да отнеме часове и

...
Дълбокото почистване на кухнята ви може да отнеме часове и
Коментари Харесай

Върнете блясъка на уредите си от неръждаема стомана с продукт за грижа за кожата за £1,50

Дълбокото разчистване на кухнята ви може да отнеме часове и има възприятието, че минават единствено няколко мига, преди вашите уреди от неръждаема стомана още веднъж да наподобяват по-малко блестящи – само че едно маниак на почистването откри, че известен продукт за грижа за кожата прави чудеса, с цел да направи нещата блестящи.

В късия клип Лорън от акаунта в TikTok @jeffandlaurenshow написа: „ Трябва да опитате това “, до момента в който държи бутилка Бебешко олио Johnson's.

Според Johnson's бебешкото олио " е особено основано да заключва повече от два пъти повече влага, с цел да поддържа деликатната кожа мека и да се усеща здрава " - само че Лорън осъзна, че ще направи хладилника си наподобяват като нови.

Тя озаглави видеото: „ Бебешко масло върху неръждаема стомана за гланциране и искра! “ В началото на клипа Лорън може да бъде забелязана по какъв начин нанася бебешко олио върху микрофибърна забрадка, като се твърди, че задоволително количество го покрива. Бебешкото олио може да бъде закупено единствено за £1,50 от Boots.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР