Дълбоко в гардероба на всяка дама със сигурност има поне

...
Дълбоко в гардероба на всяка дама със сигурност има поне
Коментари Харесай

Мода 2019: Бялата тениска е класика за всеки повод

Дълбоко в дрешника на всяка дама сигурно има най-малко една бяла тениска. Семпла, комфортна, универсална, понамачкана и постоянно настояща, класическата бяла тениска ви дава безчет фешън благоприятни условия. Комбинирайте я с верните облекла и аксесоари и ще се убедите, че може да пасне на всеки жанр.

Бялата тениска е алфа и омега на цялата мода, възкликва Джорджо Армани. Трудно е да не се съгласим с великия дизайнер, защото няма тоалет, който не би могъл да бъде избавен благодарение на простичката бяла тениска. Сама по себе си тя наподобява много непретенциозно. Точно това обаче е и най-силният й коз -бялата тениска е същински хамелеон в стилния свят. За да освободите цялостния й капацитет, ви е належащо само въображение.

Идеалната спортна визия, която ще ви излезе и на ниска цена, се реализира с бяла тениска, дънки и маратонки. За да стане тоалетът още по-интересен, можете да добавите и суитчър без ръкави. Няма за какво да се притеснявате от цветовите комбинации, тъй като непретенциозната бяла тениска подхожда на всичко. Смелите девойки употребяват една ловкост, с която наподобяват още по-стилни и настоящи - цветните обувки. Пъстри маратонки или кецове с дръзновен принт ще прибавят шеговит детайл към спортната ви визия. Стилистите предлагат да избягвате черните обувки, когато носите облекла от по-лека материя. През есента завършете тоалета с обичаното си кожено яке.

Почитателките на елегантния жанр също могат да се възползват от преимуществата на бялата тениска. Заложете на ефектна пола - " вид молив ", която е изключително настояща през топлите месеци. Прилепналата по тялото бяла тениска стои неустоимо секси, а силуетът се обрисува красиво. Къс бял топ в композиция с високата талия на полата е печеливша композиция, подобаваща и за по-официални мотиви. Модерни са и полите с миди дължина, които също наподобяват добре с класическа бяла тениска. Експериментирайте с цветовете -шарена миди пола в комбиниране с бяла тениска е прелестна концепция за почивката ви.

За елегантна офис визия можете да замените полата с костюм. С шикозно бяло или черно сако ще бъдете неотразими, без да нарушавате нито едно предписание на бизнес дрескода. Още по-ефектни са контрастите, по тази причина, в случай че разполагате със сако в алено, цвят жив корал или тюркоаз, семплата бяла тениска ще направи чудеса с него. Яркото сако е доста успешен акцент, а тоалетът можете умерено да носите и денем, и вечер. Класическите модели постоянно стоят добре, само че с цел да разнообразите стила си, прибавете бял топ с асиметрична кройка. Тениска с занимателна щампа е различен вид да запазите класиката, без да вършиме компромис с стилния си нюх.

Стане ли дума за тениска, силата на аксесоарите е несравнима. Освен с автентично колие, бижута, пъстър клъч и обувки бялата тениска може да се преобрази с брошки. Запасете се с няколко ефектни брошки, украсени с камъчета и други украшения. Всякакви пайети и различен блещукащи детайли се комбинират отлично с бялата тениска. Уверете се, че носите верния размер и кройка за тялото си. Избягвайте прекомерно необятните модели, тъй като белият цвят може да съкрати оптически фигурата. Много елементарно можете да употребявате тази специфичност и в собствен плюс. Ако желаете да акцентирате върху бюста и да приковете погледите към него, самоуверено заложете на топ в бял цвят. Правилната материя, която не прилепва компактно до тялото, също може да удължи и изтъни фигурата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР