Дълбоко убедена съм, че Пейо беше жертва на домашно насилие,

...
Дълбоко убедена съм, че Пейо беше жертва на домашно насилие,
Коментари Харесай

Близка на убития Пейо: Убедена съм, че Пейо беше жертва на домашно насилие

Дълбоко уверена съм, че Пейо беше жертва на домашно принуждение, от тези, за които обществото си затваря очите, а не би трябвало да бъде по този начин, написа другарка на жертвата
" Днес научихме за убийството на нашия непосредствен другар Пейо. Пейо беше един от най- положителните хора, които познавах, всеки който го познаваше, може да удостовери думите ми. Същият по данни, изнесени в медиите, е погубен от тъща си и майката на детето си. Заради спор за наставнически права.

Това написа в профила си в обществената мрежа " Facebook " близка на Пейо - Соня Чакмакова.

Пеев бе погубен, а тялото му намерено обгорено и душено в автомобил край Алеко на Витоша. 

Задържани за действието са брачната половинка му Габриела, майка й, татко й и още един мъж.

Ето какво още написа Чакмакова:

" Спор, който се зароди във времето преди още да бъде родено детето му и който спор беше подклаждан и задълбочаван с годините от майката и бабата на детето. Знам от първо лице какви старания и страдания претърпя, с цел да може да бъде част от живота на сина си и какви пречки и трудности, сложиха пред него майката на детето и бабата по майчина линия.

Такива, които в последна сметка доведоха и до неговата гибел. Дълбоко уверена съм, че Пейо беше жертва на домашно принуждение, от тези, за които обществото си затваря очите, а не би трябвало да бъде по този начин.

Нито един повече! "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР