Дълбоки дупки по бул. „Марица” тормозят гражданите на „Кършияка” вече

...
Дълбоки дупки по бул. „Марица” тормозят гражданите на „Кършияка” вече
Коментари Харесай

Разбит път в Кършияка тормози живущите вече години наред

Дълбоки дупки по бул. „ Марица” тормозят жителите на „ Кършияка” към този момент години наред. За това алармира четец на TrafficNews , който живее в региона.

Той всекидневно се сблъсква с прекосяването по разрушения път и твърди, че към този момент няколко години дупките си стоят отворени.

„ От години насам минавам всеки ден по този път. Дупките се трансформират в кратери, а очевидно никой няма желание да ги запълни и те стават все по-дълбоки”, описа той.

Нашият четец добави, че с изключение на дупки, пътят е и в „ бабунки” и неравности и би трябвало да се кара извънредно постепенно и деликатно в този сектор, при положение, че не желаете да нанесете провали върху автомобила си.

„ Това въпреки всичко се намира наоколо до центъра на Пловдив и зад един от най-известните хотели под тепетата. Смятам, че е извънредно време да се реализира някаква ремонтна активност и пътят да се изравни, тъй като е неуместно години наред пътят да наподобява по този начин”, разяснява той.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във Facebook или на публицистичната ни поща



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР