Далай Лама се извини, след като на кадри се вижда

...
Далай Лама се извини, след като на кадри се вижда
Коментари Харесай

Далай Лама се извини, след като целуна малко момче по устата и помоли да „смуче“ езика му

Далай Лама се извини, откакто на фрагменти се вижда по какъв начин пита момче дали желае да „ смуче “ езика му и след това го целува по устните. „ Негово Светейшество желае да се извини на момчето и неговото семейство, както и на многочислените си другари по света, за болката, която думите му може да са предизвикали “, се споделя в изказване, оповестено в доказания акаунт на духовния лидер в Туитър. „ Негово Светейшество постоянно нервира хората, с които се среща, по почтен и шеговит метод, даже на обществени места и пред камерите “, се прибавя в него. „ Той съжалява за случая “.

Кадрите провокираха сериозна рецензия, като доста консуматори на обществените медии дефинираха видяното като неуместно, непоносимо и смущаващо. Инцидентът се е случил в храма на Далай Лама в Дарамшала на 28 февруари. Той е общувал с към 120 студенти, които са приключили стратегия за образование, проведена от M3M Foundation, филантропското звено на компанията за недвижими парцели M3M Group. Фондацията качи фотоси от събитието в обществените мрежи през март – на една от тях се вижда по какъв начин Далай Лама прегръща момчето от вирусното видео.

Във видеото, което се популяризира онлайн, се вижда по какъв начин момчето пита дали може да прегърне Далай Лама. Водачът махва към бузата му, казвайки „ първо тук “ и момчето го целува по бузата и го прегръща. След това, до момента в който държи ръката на момчето, Далай Лама махва към устните му и споделя „ Мисля, че и тук “ и целува момчето по устните. След това будисткият духовник изплезва езика си и моли детето да го смуче. „ Можеш ли да ми смучеш езика? “, се чува по какъв начин той пита момчето във видеото.

Изплезеният език може да бъде форма на привет в Тибет, отбелязва Би Би Си. Агенцията напомня, че монахът провокира рецензии не за пръв път, откакто през 2019 година се извини за думите си, че в случай че неговият правоприемник е жена, тя би трябвало да бъде „ привлекателна “.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР