Далаверата на тези аматьори ни струва по 200-300 хиляди лева

...
Далаверата на тези аматьори ни струва по 200-300 хиляди лева
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Защо защитавате лъжеца Василев? Ще подкрепим ветото на президента за бюлетините

Далаверата на тези дилетанти ни коства по 200-300 хиляди лв. на месец, сподели водачът на ГЕРБ

Затъвате, с цел да защитавате лъжеца Василев. Той е споделил през вчерашния ден, че аз и Румен Радев сме в съгласуваност, а вие ми говорете за някой си Георги Темелков. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по телефона, гневен след въпрос на водещите на „ Здравей, България “ по Нова телевизия, заложен на Деница Сачева за негови срещи и диалози с президента Румен Радев.

" Когато  един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато Асен Василев приказва и ви каже " Добър ден ", може умерено да си пуснете лампата. Аз настоявам, че в случай че има жив човек, който най-малко две години обратно да каже по кое време, по какъв начин и къде – аз по телефона не съм разговарял с Румен Радев. И  един измамник си разрешава да лъже, прикривайки аферите в Министерство на вътрешните работи, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа “, съобщи Борисов. 

„ И през вчерашния ден споделих,че единствено закононарушението да не резервират газ на гръцките терминали, а да оставят преднамерено частник да го направи до април следващата година, е такава спекулация, която ни коства по 200-300 хиляди лв. на месец ”, акцентира той. 

Бившият министър председател акцентира, че много хора са се отрекли от „ Продължаваме промяната “. „ Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев се отхвърли от тях. Сега се отхвърли и президентът Радев от тях. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отхвърли от тях. Преди две седмици Корнелия Нинова също се отхвърли от тях и ги назова дилетанти. Такива огромни групи от хора -  около 200 000 българи по-малко също не гласоподаваха за тях ", добави той.

„ Ако някой в миналото е работил, когато ГЕРБ е управлявал, няма работа да върви на работа ли повече? 700 000 българи, дали своят вот за партията, няма да работят в България ли, тъй като тези дилетанти взеха решение да се упражняват? Най-доброто ръководство с най-високите индикатори на резултатите беше по наше време “, съобщи Бойко Борисов. 

„ Ако бях на мястото на Румен Радев, щях да върна всички граничари, изгонени от Рашков на границата. Не мога да понасям лъжците да лъжат и единствено вие да намирате съгласуваност сред мен и президента “, добави той.

Защо когато Калина Константинова става министър беше готино за вас, попита водачът на ГЕРБ. 

„ Ако президентът Радев наложи несъгласие на Избирателния кодекс, ще помоля депутатите да му го гласоподават, тъй като ние ги победихме и с лъжите им, и с измамите им, и с машините им и с „ вълшебните “ флашки с близо 6%. Няма да ви оставя дъвка, която да дъвчете и да ни превързвате към друго място “, добави той.

„ Много ви благодаря, че можахме да изобличиме лъжеца, под паника търсейки избавителният пояс, Асен Василев да ни превързва дружно с Радев! “, сподели още Борисов. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР