Далас пак има интерес към привличането на ДеАндре Джордан, макар

...
Далас пак има интерес към привличането на ДеАндре Джордан, макар
Коментари Харесай

Далас отново се интересува от Джордан

Далас отново има интерес към привличането на ДеАндре Джордан, въпреки че преди три години той разочарова Маверикс, отмятайки се от ангажимента посред им в последния миг, с цел да остане в състава на Лос Анджелис Клипърс. 29-годишният център е родом от Тексас, а сега обмисля да задейства клаузата в контракта си с Ел Ей, която би го удължила до лятото на 2019 година. Целта на сходен ход ще значи, че Джордан ще пожелае трансфер от сегашния си клуб.

211-сантиметровият ДеАндре се наложи като един от най-стабилните центрове в НБА и пре зцялата си кариера е играл само за Клипърс. През 2008 година те го взеха под №35 във втория кръг на Драфта, а в следствие той се разви извънредно доста, ставайки повторен герой №1 на Лигата, а като добавка към това на четири пъти попадаше в най-хубавите тимове на сезона - два пъти в този на бранителите и два пъти в третия най-хубав подобен на цялата Асоциация.

През последните пет сезона междинните му индикатори непроменяемо са в границите на “дабъл-дабъл”, а в три от случаите са допълнение най-малко с 2.0 чадъра на дуел. През сезон 2017/2018 той игра в 77 мача за Клипърс, в които постигаше по 12.0 точки и рекордните за кариерата си 15.2 битки приблизително на мач, както и най-високата си успеваемост в стрелбата от наказателната линия като експерт - 58%.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР