ДАЛАС (AP) — Джейсън Тейтъм има 38 точки и 11

...
ДАЛАС (AP) — Джейсън Тейтъм има 38 точки и 11
Коментари Харесай

Тейтъм и Браун помагат на Селтикс да преодолеят трипъл-дабъла на Дончич при победата със 119-110 над Мавс

ДАЛАС (AP) — Джейсън Тейтъм има 38 точки и 11 битки, Джейлън Браун вкара 35, а Бостън Селтикс победи Далас Маверикс със 119 -110 в понеделник вечерта.

Водещите в НБА Селтикс в никакъв случай не са имали огромни проблеми, защото двойката им в мача на звездите беше по-ефективна във втората вечер на дуел от дуото на Далас на Лука Дончич и Кайри Ървинг след четири дни отмора.

Тейтъм и Браун комбинираха 24 от 43 от терена, до момента в който Дончич и Ървинг бяха 21 от 50, като Дончич не означи първата си тройка до четвъртата четвърт и довеждане докрай на 2 от 8 оттатък дъгата.

Дончич направи трипъл-дабъл с 33 точки, 18 битки и 13 асистенции. Ървинг вкара 23 след ненадейно спиране, когато мач на Голдън Стейт беше отсрочен след гибелта на асистента на Уориърс Деян Милоевич от инфаркт.

Джру Холидей вкара 17 точки, до момента в който Тейтъм и Браун имаха по две блокади, а Тейтъм добави три отнети топки, до момента в който Селтикс приключиха 8-3 в серия от 11 мача за 18 дни. Бостън към този момент има два почивни дни.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР