ДАЛАС (AP) — Джейк Йотингер спря 35 удара за втория

...
ДАЛАС (AP) — Джейк Йотингер спря 35 удара за втория
Коментари Харесай

Йотингер получава 2-ри пореден удар, а Старс печелят рекордна 8-ма поредна победа, 5-0 над Едмънтън

ДАЛАС (AP) — Джейк Йотингер спря 35 удара за втория си следващ удар, Радек Факса означи рано и асистира за два от четирите гола на Далас за по-малко от 7-минутен интервал от втория интервал, а Звездите победиха Едмънтън с 5-0 в сряда вечер, с цел да слагат връх на франчайза с осмата си поредна победа.

Победната серия, която включва четирите им предходни мача на посетители, сложи Старс на върха в класирането на Западната конференция със 105 точки. Те са единствено на една точка зад Ню Йорк Рейнджърс за най-вече в НХЛ с шест оставащи мача и за двата тима.

Уайът Джонстън и Сам Стийл също имаха гол и асистенция за Далас, който шест пъти преди този момент имаше поредици от седем победи, които не съумяха да удължат. Тайлър Сегуин добави гол от пауърплей, а капитанът Джейми Бен вкара 19-ия си гол за група, която към този момент има седем голмайстори с 20 гола.

Йотингер записа 17 спасявания в събота в Сиатъл. Той трябваше да работи доста по-усилено за този, неговият 10-и затвор в кариерата и пър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР