ДАЛАС (AP) — Адвокат на играча на Kansas City Chiefs

...
ДАЛАС (AP) — Адвокат на играча на Kansas City Chiefs
Коментари Харесай

Играчът на Chiefs Rashee Rice сътрудничи на полицията след катастрофа със спортна кола в Далас, казва адвокат

ДАЛАС (AP) — Адвокат на играча на Kansas City Chiefs Rashee Rice сподели в понеделник, че wide receiver сътрудничи на управляващите след превишена скорост Спортен автомобил Corvette и Lamborghini провокира верижна злополука на натоварена автомагистрала в Далас през уикенда.

Общо шест автомобила са взели участие в злополуката малко преди 18:30 часа. Събота в северните платна на северната централна автострада, сподели полицията в Далас в понеделник. Хората в Lamborghini и Corvette са напуснали местопроизшествието, без да дефинират дали някой има потребност от здравна помощ или да дават информацията си, сподели полицията. Двама от водачите в другите транспортни средства са получили здравна помощ на място за леки пострадвания, а двама пасажери в друго транспортно средство са откарани в болница с леки пострадвания.

Телевизионната станция WFAA от Далас, цитирайки неназовани източници, заяви, че едно от транспортните средства с превишена скорост е записано на Райс. Полицията сподели в понеделник су...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР