Дал съм принципното си съгласие моето име да бъде обсъждано

...
Дал съм принципното си съгласие моето име да бъде обсъждано
Коментари Харесай

Никола Минчев: Съгласен съм да водя листата за евроизборите

Дал съм кардиналното си единодушие моето име да бъде обсъждано за лидер на евролиста, само че това е въпрос, който ще бъде решаван от груповия орган. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание националният представител от ПП-ДБ Никола Минчев.
 
" Когато има взети решения, тогава ще ги обявим ", уточни той. На въпрос негово ли е решението да взе участие в изборите за евродепутат, вместо да стане ротационен ръководител на Народното събрание през март, той отговори: " Решенията са взаимни, не са еднолични решения, а на груповите органи. По отношение на лидер на евролиста, това е решение на партийните органи, а във връзка с председателството на Народното събрание – на парламентарната група ".
 
" Подхождаме много съществено към идните европейски избори, защото си даваме сметка какъв брой са значими те за нас. Освен това за " Продължаваме промяната " това са първи европейски избори. Нашата цел е да създадем една много сериозна листа за европейските избори, а по-късно да имаме съществено посланичество в Европарламента ", сподели още той.
 
Никола Минчев акцентира, че е въпрос на диалози дали " Продължаваме промяната " и " Демократична България " ще се явят взаимно на европейските избори. " Моето мнение е, че както на локалните избори се явихме дружно, тук също да продължим да демонстрираме това единение ". Според него членуването в обособени политически фамилии на двете обединения не е спънка за общото им явяване.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР