Дакота Фанинг разкрива, че има една специална дата всяка година,

...
Дакота Фанинг разкрива, че има една специална дата всяка година,
Коментари Харесай

На коя своя колежка Том Круз изпраща подаръци вече 20 г. подред

Дакота Фанинг разкрива, че има една специфична дата всяка година, която Том Круз в никакъв случай не не помни: нейният рожден ден. По време на скорошно изявление за Harper " s Bazaar с сътрудника си Андрю Скот, актрисата споделя, че е получила първия си мобилен телефон като подарък точно от звездата от " Топ Гън: Маверик ". 
 Сури Круз и майка й Кейти Холмс - какъв брой пораснала е дъщерята на Том Круз
Колко пораснала е дъщерята на Том Круз

Сури навършва 18 този месец

Фанинг удостоверява, че артистът й е подарил MotorolaRazr за 11-ия й рожден ден, до момента в който снимат дружно " Войната на световете " от 2005 година " О, Боже мой, бях толкоз разчувствана ", спомня си актрисата от " Здрач ", преди да означи: " Нямаше на кого да се обадя или да изпратя известие по това време ", по тази причина не е сигурна какъв брой потребен е подаръкът за нея, само че пък е сигурна в едно: " Знаете ли, бях единствено на 11, само че ми хареса да го имам. Чувствах се толкоз готино. "

Този благ жест от страна на Том Круз обаче не е еднократна демонстрация на внимание към колежката му. Подаръците за рождения ѝ ден в действителност не стопират със запаметяващия се флип телефон. Фанинг споделя, че 20 година по-късно към момента получава дарове от артиста от " Мисията невъзможна ".
 Снимка 661211

" Том ми изпраща подарък за рожден ден всяка година от този рожден ден насам ", изяснява актрисата, отбелязвайки, че последният е дошъл на 30-ия й рожден ден по-рано през април.
 Снимка 661210

Фанинг не крие, че смята звездата от поредицата " Мисията: невъзможна " за собствен " другар за цялостен живот ". Преди години в предаването Watch What Happens Live споделя, че няколко пъти е очаквала подаръците да спрат.
 Снимка 661212

" Винаги си мисля: " О, когато стана на 18, той най-вероятно ще спре. О, 21 - ще спре. Но той изпраща подарък всяка година. Наистина е благо ", изяснява още актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР