ДАКАР, Сенегал (AP) — Убити жени с бебета, увити до

...
ДАКАР, Сенегал (AP) — Убити жени с бебета, увити до
Коментари Харесай

Силите за сигурност на Буркина Фасо убиват повече цивилни. Оцелелите разказаха подробно за клането в 1 село

ДАКАР, Сенегал (AP) — Убити дами с бебета, увити до телата им, безжизнени деца, преплетени дружно, 2-месечно дете с лице нагоре на земята с кученца, пълзящи по неговата дребна кадър. Сцените бяха ужасяващи, само че 32-годишният фермер смяташе, че би трябвало да ги документира, като доказателство за касапницата в централното му село в Буркина Фасо.

Повече от дузина родственици бяха убити на 5 ноември, когато силите за сигурност нападнаха с инсталирани пикапи, оръжия и дронове, сподели той пред Асошиейтед прес при изискване за анонимност, заради боязън от възмездие. Той сподели, че се е крил с часове в комплекса на съседи и е направил серия от фотоси, преди да избяга на идната заран.

Десетки други бяха убити този ден в село Заонго, съгласно неговия роман и този на други двама оживели, както и отчет на Организация на обединените нации, цитиращ държавни данни. Изображенията, които мъжът изпрати на АП, и интервютата с тримата оживели са редки разкази от първа ръка на фона на внезапното нарастване на цивилните убийства о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР