Даже и да не вярвате в хороскопи, признайте си, че

...
Даже и да не вярвате в хороскопи, признайте си, че
Коментари Харесай

Зодиите като деца

Даже и да не вярвате в хороскопи, признайте си, че въпреки и с крайчеца на окото все отново прочитате предвещанията за деня, написа Енциклопедия на астрологията “ (Книгомания).
Човек е любопитен за бъдещето си, за себе си и най-много - за чисто заложените му качества и дефекти, с които е добре да се научи да живее в естетика. Рядко обаче можете да прочетете „ детски “ хороскоп.

Припомнете си дали и вие сте били описаното по-долу дете съгласно зодията си или пък се „ подгответе “ какво може да очаквате от вашия личен палавец.

Младият ОВЕН е деятелен, напорист, гръмък, лесновъзбудим, темпераментен… и податлив към произшествия. Това храбро дете подхваща опасности, от които на страничния наблюдаващ може да му спре сърцето. Травмите на главата са нормални.

Детето Овен ненавижда да играе самò. То изисква непрекъснато стимулиране. Овенът е най-щастлив в дейна просветителна среда и учи като прави нещо, и то в среда на конкуренция. Когато е нещастно, отегчено или не е център на вниманието, детето Овен показва недоволството си, като прави подиуми.

Типичното дете ТЕЛЕЦ се нуждае от открит ред във всекидневието и практическото образование, което включва както тялото, по този начин и сетивата. Повечето от тези деца имат обичан предмет, на който държат доста и който им оказва помощ да се усещат в сигурност.

Тъй като това дете постоянно се опасява да се изяви на открито, нежното поощряване ще му бъде от изгода. Прякото опълчване е най-добре да се заобикаля, защото нормално води до подиуми или детето отхвърля да помръдне напук.

Любопитни и общителни, хлапетата БЛИЗНАЦИ се възползват от интелектуално стимулиращата среда от самото си раждане. Те просто би трябвало да знаят. Малките Близнаци разглобяват изцяло нещо на части, с цел да видят по какъв начин работи, изчитат всички книги в библиотеката, без значение дали са подобаващи, сърфират из интернет, без да са ги учили на това, и надуват музиката, до момента в който си пишат домашните.

Малкият Р АК се нуждае от постоянна, покровителствена среда, в която да се учи, и непрекъснати уверения за любовта на своите родители. Той е привързано дете, което желае да бъде покрай родителите си. Трябва да бъде много насърчаван, с цел да му се помогне да разпери криле.

Това е златното дете, открояващо се измежду тълпата.

Детето Л ЪВ има предани фенове, което може да докара до проблеми поради глезене. Рядко срещано и красиво, котешкото око е един от зодиакалните камъни на Лъва. То се нуждае от образователна среда, в която да може да свети и която дава опция за танци и театрално изкуство.

Налагането на дисциплинираност е също значимо, с цел да се държи под надзор разрастващото се его на Лъва. Ако някой му пречи, това дете бързо се трансформира в цар на драмата.



Спретната и подредена още от напълно дребна, ДЕВАТА знае постоянно тъкмо къде да откри движимостите си. Това дете цени практическия опит и грижливо премисленото образование.

Макар да не му е присъщо да се цапа, то нормално се храни от контакта си със земята. Градинарството, както и занаятите са обичано занятие.

Детето ВЕЗНИ бързо се научава да се харесва на хората и да посредничи при разногласия. Този обаятелен субект би трябвало да бъде насочван деликатно по пътищата на живота.

Ориентиран към хората, дребният представител на този знак се учи най-добре в среда, където акцентът пада върху съдействието, а не върху конкуренцията и където се предизвиква любовта към учението и изкуствата.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Детето СКОРПИОН постоянно е безшумно и потайно и обича да се отдръпва в света на фантазиите. То е сензитивно, ранимо и ревностно. Когато усети напън, може да употребява отровното си жило, даже на пръв взор нищо да не го е предизвикало.

Понякога демонстрира свирепост, само че разрушителното му държание може да се избегне, в случай че се обезпечи задоволително забавна среда, в която детето да размишлява върху това по какъв начин е организиран светът.

Още от напълно малко детето СТРЕЛЕЦ стартира да задава въпроси. Жизнерадостно и цялостно с сила, то има потребност да бъде интензивно и рядко стои на едно място. Малкият Стрелец като цяло е почтен, само че в случай че го заловен да прави беля, си измисля своя версия на истината.

Това рисковано дете е най-щастливо в среда, която предизвиква самоизявата и ученето. За да се научи на отговорност, е добре родителите му да му вземат домакински любим.

Детето КОЗИРОГ е зряло за възрастта си. Много от децата, родени под този знак, още от ранна възраст се усещат по този начин, като че ли носят някакъв товар или изплащат дълг. За тях е подобаваща подредената, обичайната образователна среда, в което има известна доза конкуренция и предизвикателство.

Детето ВОДОЛЕЙ е друго от останалите. Всеки опит да се опише неговата чудата персона ще удари на камък.

То постоянно е като катализатор в своето обграждане, само че за него стабилността е значима. Би имало изгода от неконвенционална образователна среда, в която се предизвикват опитите и изобретателността, а науката е сложена на фундамент.

Детето РИБИ е родено идеалист. Активният му разум се усеща отлично в артистична просветителна среда, която подхранва въображението и където няма строга дисциплинираност.

Тъй като има сензитивно сърце, то се разплаква елементарно и не понася болката – както своята, по този начин и непознатата. Нехармоничната среда може да го разстрои доста.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР