Дъждовете спират и слънцето отново ще се покаже, но температурите

...
Дъждовете спират и слънцето отново ще се покаже, но температурите
Коментари Харесай

Времето: Слънчево, но захладнява

Дъждовете стопират и слънцето още веднъж ще се покаже, само че температурите ще бъдат с няколко градуса по-ниски от вчерашните. В утринните часове единствено тук-там по долините на Струма и Места, където ще бъде съвсем безшумно, ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб западен, в източните региони северозападен вятър, който до вечерта ще се ориентира от изток-югоизток. Минималните температури ще бъдат най-вече сред 3° и 8°, в София - към 3°. Максималните ще са сред 12° и 17°, в София към 12°.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър, който денем ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, а на 2000 метра - към 2°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който денем ще отслабне и ще се ориентира от север, а по здрач от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 14°-16°. Температурата на морската вода е от 12° по северното крайбрежие до 18° по южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, само че денем ще отслабва.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР