Дъждът във Варна продължава да вали от вчера и ефекта

...
Дъждът във Варна продължава да вали от вчера и ефекта
Коментари Харесай

„Петел“ предава от улиците на Варна: Пресечки без изход преливат, пешеходни пътеки са като брод през река

Дъждът във Варна продължава да вали от през вчерашния ден и резултата от това става все по-видим. Големият дъжд, поради който в морския град през днешния ден е разгласен оранжев код, основава проблеми основно на пешеходците.

Пример за това може да се види на пресечките на бул. „ Сливница “, където има няколко следващи пресечки без излаз към основния път, които са се трансформирали в езера.



Водата от тях прелива върху тротоарите и велоалеята по булеварда, евентуално тъй като шахтите, от които би трябвало да се изтича, са запушени. При такива обстановки най-често се наводняват и мазите на прилежащите здания.



Стар проблем на пешеходците във Варна са и локвите, които се образуват на местата за секване. Причината за това е отново запушената дъждовна канализация. Наводнените на пешеходни пътеки е най-добре да се заобикалят, тъй като таман там водата е най-дълбока. Естествено, това нервира пък водачите, на които и без друго не им пука изключително дали ще „ изкъпят “ някой минувач с вода от калните локви.



Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР