Дъждът спира в по-голямата част на страната, но облачността ще

...
Дъждът спира в по-голямата част на страната, но облачността ще
Коментари Харесай

Дъждът спира днес, слънцето се показва плахо

Дъждът стопира в по-голямата част на страната, само че облачността ще остане забележителна, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките. В Пловдив се чака променлива облачност, а температурите ще са към 8градуса.

Атмосферното налягане е доста по-ниско от междинното за месеца и ще се задържи без основна смяна.

Ще е съвсем безшумно и в равнинната част от страната ще се образува ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще са сред 0° и 5°. Утре над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна, в равнините и низините преди обяд ще е мъгливо. Над югозападните и планинските региони ще доминира слънчево време, само че по здрач и там ще се заоблачи, а късно вечерта в крайните северозападни региони ще завали дъжд. Ще духа слаб до сдържан, най-вече южен вятър. Максималните температури ще са сред 7° и 12°.

Над планините ще доминира слънчево време, късно вечерта ще се заоблачи. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 2°.

По Черноморието облачността ще е забележителна, преди обяд на доста места ще е мъгливо. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са 10°-12°. Температурата на морската вода е 11°-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР