Дъждът плющи в стъклото. Sade напява, че някой вече ѝ

...
Дъждът плющи в стъклото. Sade напява, че някой вече ѝ
Коментари Харесай

10-те най-дразнещи странични ефекта при любовно оглупяване

Дъждът плющи в стъклото. Sade напява, че някой към този момент ѝ е разрушил сърцето. Догарят ароматни свещи (от скъпите). Ясно! Някой е бил по-романтичен от другия и си дава равносметка от тези, за които незабавно забравяме щом обектът на любовта ни звънне. Даваме си обещания, които ще прекрачим при идната усмивка насреща. Изобщо, положение, което би предиздвикало и миньор с 40 години стаж да възкликне „ Ауууу, доста сладко! “

Някъде в цялата тази „ магия “ губиш визия за времето, действителността, кривата физиономия на домоуправителката, калника на съседския Golf, онази странна бенка, която откри една заран, до момента в който правеше визитация пред огледалото с четката за зъби в уста.

Между другото в някои страни оглеждането в огледало с четка за зъби в уста се счита за неприятна прокоба. При всички случай може да е рисково за венците, изключително в случай че се харесвате повече и отделите дълго време в любуване и триене. Според стоматолози, обаче при тази обстановка по-вероятно е да увредим емайла на зъбите… Разсеяхме се нещо, а каква беше тематиката? Любовното оглупяване – този камшик за обществото още от ранни праисторически времена, може да накара някого да приказва за венците и емайла си с часове, стига отсреща постепенно да мига обектът на желанието. Така стигаме до…


Разговорите стартират с ясната концепция какво желаете да кажете и приключват със спомен за дясната обувка на учителката по физични и химични феномени, до момента в който дамата е падала от подиума пред доволните погледи на класа, който преди малко е получил двойки за всички на контролното. Сложно е, само че концентрацията е зложелател номер едно на качественото влюбване. Неща, като “да изхвърля боклука “ добиват размери на международна екокатастрофа и от Световната здравна организация биха ви размахали пръст, в случай че не знаеха, че сте влюбени.


Можем да си приказваме с всички. Можем да приказваме доста, само че когато горепосоченият обект на желанията цъфне някъде към нас, резултатите могат да бъдат пагубни. С невъоръжено ухо, даже инцидентен минувач може да изпита тръпката от това да стане очевидец на покачването на гласа на фитнес фанатик с най-малко 3 октави, когато заприказва на обичаното създание. Да не приказваме, че има случаи, в които устните се отварят, само че глас не излиза. И след това следва онази история с покашлянето, изчервяването и махането безпомощно с ръце.


Широко отворени очи, напряко усмихнати. Брадичката е подпряна с ръка, за укрепване на резултата. Примигването се случва постепенно, само че не доста, с цел да не лишава скъпи милисекунди от гледката. Така може да зяпате индивида насреща с часове, даже и зад тила му да потъва Титаник. За близките е занимателно, за вас жизнеутвърждаващо, за половинката понякога… много притеснително. Ако стартира да ви предлага номера на известни психиатри, пробвайте се да изразите някаква страст и във връзка с потъващия Титаник, налага се да е без дежурната усмивка.


Кой споделя, че животът не е прекрасен. Сред нас бродят хора, които са способни да се ухилен и на джебчията в рейса, до момента в който изпращат с взор парите и всичките си персонални документи. Усмивката може да ви изиграе и неприятна смешка, в случай че преди този момент сте прекалили с четката за зъби пред огледалото и емайла и венците са зле. Това може да се трансформира в драма.


Най-невинното подскачане на половинката до супермаркета може да ви се стори, като оргия с най-малко 15 души, изключително в случай че не се върне до 20 минути. Хубаво е в такива моменти да се замислим – може ли някой от участниците в оргията да ни е комшия и с какво да срежем гумите на колата му тази вечер към 23:42 на задния паркинг, където за шанс едната улична лампа е изгоряла и вуйна Спаска от втория етаж няма да ни разпознае, макар задачата й на наблюдателка на най-малко три квартала. А съседът, да се върнем на него, дали не работеше в полицията, но какво от това, нали жена му е грозна, пък и дограмата на техния вход е протекла. Едно такова дълго изречение в мозъка ни може да бъде прекратено от “Ходих до отсрещния магазин, щото тук нямаше от твоите обичани клечки за уши и по тази причина се забавих. “ Срам, отново мислено. Оргията явно не се е състояла, само че пък имаше филм – драма по сюжет.


И след това стартира изборът на впечатляващи облекла, загатващи с лекост прелестния ви темперамент и най-много апетитни анатомични особености. Тези три минути могат да стигнат за пренаписване на конституцията на немалка африканска страна. После боен прелом, 42 години тирания и най-после американците да вкарат народна власт с крилати ракети. И въпреки всичко, май беше по-добре с розовата ризка. А някой чака ли чака.


Или другояче казано, “Удобно ли ти е да дишаш по този начин, като седиш в ония ъгъл на дивана. Щото, в случай че искаш, мога да бутна ей тая стена да влиза повече въздух. “ В такива случай предлагаме по няколко десетки пъти “солчица “, “захарче “, “пиперче “, “кетчупченце “ и други коя от коя по-мили подправки. Проверяваме по няколко пъти на нощ диша ли обектът на желанията, до момента в който спи, или по-скоро спи, до момента в който диша. Все значими неща, които не би могло да се случат без вашата способена интервенция с усмивка.


Е, по какъв начин да не кажеш на всичките си приятелки, че, до момента в който свършва, мига единствено с едното око. Веднага следва научна полемика отдадена на тълкуванието на този чудноват феномен. Появяват се теории за силата на възприятията, страха да не те загуби, проблеми в детството с чичо му, до момента в който са си играли в задния двор и много други прелюбопитни тълкувания на другояче елементарен нервозен конвулсия. А, какъв брой още неща има за шерване, човек може да се взриви, в случай че ги пази в себе си. Важно е да не го вършиме на митнически пунктове или към административни здания. Преди да се взривите от шерване на сходни места, не крещете „ Аллах акбар! “.


Паметта също страда при любовно оглупяване. Човек помни всички неща свързани с съответния обект на желанията. Колко тежи, къде живее пралеля му, рождените дни на най-малко три от умрелите му домашни любимци. Превръщаме се в енциклопедия за отсрещния и непрекъснато попиваме нови и нови фундаментално значими данни. Този развой е придружен с едновременното търсене на личния ви автомобил в паркингите на най-малко три мола в разнообразни градове, нахлуването в препълнени банкови салони по пижама или почтеното тръгване от хотела без да си платиш престоя с халата от банята и няколко солети за из път.


Когато желаеме да опознаем обекта, несъзнателно обръщаме внимание на всичко, което го интересува. Какво гледа е най-показателно, считат група никому незнайни специалисти, които не приказват български, британски и съветски. И по този начин следенето е непрекъснато. Целта е набелязана и папараците на Николета Лозанова пасти да ядат. Само нека не се случи погледът на вашия обект да бъде проследен до различен обект. Тогава започваме почтено с въпроси на съпоставяне – “По готин ли е от мен? “, “Косата й по-руса ли е от моята? “, а вътрешно ни се желае по най-невинен метод да обезглавим обекта на погледа на нашия обект на желанието. После започваме да се оглеждаме за други подозрителни лица и по този начин незабелязано стигаме до най-мощния непряк резултат на влюбването, който бие всяко от изброените “10 най “ нагоре –

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР