Дъждът отново сгъсти програмата на турнирите Miami Open. Днес освен

...
Дъждът отново сгъсти програмата на турнирите Miami Open. Днес освен
Коментари Харесай

Днес ще се играят шест полуфинала на Miami Open

Дъждът още веднъж сгъсти програмата на шампионатите Miami Open. Днес с изключение на мъжките полуфинали ще се изиграят и срещите в предпоследния кръг при дамските и мъжките дуети.

Четири дуели са планувани за Централния корт, който е на стадина на отобра по американски футбол Маями Долфинс. В 19:00 часа на корта ще излезе защитаващия купата американец Джон Иснър против канадския тинейджър Феликс Оже-Алисим. Иснър се оправя до момента ослепително, залагайки на неотразимия си сервис. Той има извоювани до момента седем тайбрека и няма нищо срещу те да станат тази вечер девет.
 Роджър Федерер на два мача от купата в Маями
Роджър Федерер на два мача от купата в Маями

Швейцарецът се саморазправи с Кевин Андерсън

Двубоят на огромния любимец за трофея от шампионата " Мастърс " 1000 Роджър Федерер е след 1:00 часа. Той също ще играе с млада вяра на Канада - Денис Шаповалов. Възможно ли е финалът да бъде сред двама представители на " кленовите листа ".

След всеки от мъжките полуфинали има по един подобен при дуетите при дамите. Виктория Азаренка (Беларус) и Ашли Бари (Австралия) ще спорят с Елизе Мертенс (Белгия) и Арина Сабаленка (Беларус) в дуел, в който всички са мощни на сингъл.

След срещата на Федерер двойката от Тайпе - Хао-Чин Чан и Юн-Жан Чан ще спори против Саманта Стосър (Австралия) и Шуай Джън (Китай).
 Каролина Плишкова спря Симона Халеп в Маями
Каролина Плишкова спря Симона Халеп в Маями

Чехкинята ще спори на финала с Ашли Барти

На корт " Гранстанд " от 19:00 часа стартират отсрочените мъжки полуфинали при дуетите. Хърватинът Иван Додиг и французинът Едуар Роже-Васлен ще срещнат холандеца Уесли Колхоф и топ играча на сингъл Стефанос Циципас (Гърция).

След това именитите братя Брайън не престават прекъснатия мач против Лукаш Кубот (Полша) и Мерсело Мело (Бразилия). Там резултатът е 2-2 гейма в първия сет.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР