Дъждът обърка сериозно плановете на организаторите в Маями, след като

...
Дъждът обърка сериозно плановете на организаторите в Маями, след като
Коментари Харесай

Програмата в Маями: Дебют за Григор срещу непознат съперник и Томова срещу бивша №4

Дъждът обърка съществено проектите на уредниците в Маями, откакто през вчерашния ден беше изиграно минимално количество от плануваните срещи при мъжете и дамите, а през днешния ден прогнозата за времето също наподобява неособено удобна и има огромна доза възможност да се стигне до голям брой анулирани и отсрочени дуели. Това съществено понижава възможностите да забележим развръзката в дуелите на Григор Димитров и Виктория Томова, които са заложени в програмата за днешния ден на надлежно корт номер 5 и корт номер 2.

Томова към този момент започва присъединяване си с победа над квалификантката Тамара Корпач и през вчерашния ден трябваше да премери сили с Каролин Гарсия, само че конфликтът сред двете беше пресечен при резултат от 3:0 гейма в интерес на някогашната шампионка от WTA финалите. Припомняме ви, че точно някогашната номер три спря Вики в Индиън Уелс на същата фаза, надигравайки я с 2:1 сета.

Все отново първата ни ракета при дамите евентуално ще може да доиграе мача си с 23-ата сложена, тъй като двете ще излязат на корта незабавно след приключването на борбата сред Джак Дрейпър и Николас Джари, до момента в който Григор ще би трябвало да изчака цели четири срещи на неговия корт и чак тогава да открие присъединяване си в шампионата, изправяйки се против чилиеца Алехандро Табийо.

Програмата на корт номер 5 (започват не преди 17:00 часа)

1. Талон Грийхспор - Алекс Микелсен

2. Александър Бублик - Матео Арналди

3. Себастиан Корда - Роберто Баутиста Агут

4. Лоренцо Музети - Роман Сафиулин

5. Григор Димитров - Алехандро Табийо ( най-рано към среднощ, в случай че времето го позволи)

Програмата на корта 2 (започват не преди 17:00 часа)

1. Джак Дрейпър - Николас Хари

2. Виктория Томова - Каролин Гарсия ( доиграване от 3:0 гейма в първия сет за Гарсия)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР