Дъждът навън бързо ни отказва да излизаме за каквото и

...
Дъждът навън бързо ни отказва да излизаме за каквото и
Коментари Харесай

Какво да правим този уикенд ?

Дъждът на открито бързо ни отхвърля да излизаме за каквото и да било, само че не щеш ли и този уикенд ви предлагаме няколко занимателни други възможности, които, несъмнено, включват доста музика, вкусни изкушения и завладяващи сюжети.

22 ноември, петък

Уикендът стартира вкусно и празнично, щом обичаните бургери честват шестия си рожден ден и означават своя специфичен Skapto Re:Launch – Skaptobara и Skaptoburger стават единствено Skapto, а за мотива ви чака нещо доста по-добро от парче торта или солети в чашка! Цял ден на ул. Искър 11 Skapto ще раздават 120 безвъзмездни бири от тяхната лична марка, а след 18:00 ви чакат и 120 безвъзмездни единични Skaptoburger-а, до момента в който всеки един от тях изчезне вълшебен. Тичате ли към този момент натам?

 бургер Skapto Skaptobara

За повече въодушевление в мрачното време идва ред на още една добра (и коледна) вест: обичайният Немски коледен базар стартира от през днешния ден! Уютните дребни къщички с греяно вино, парещ шоколад, сладкиши и всевъзможни други изкушения ви чакат в градинката до Народния спектакъл всеки ден, а на сцената очаквайте разнообразна празнична стратегия и срещи с Дядо Коледа, несъмнено.

 Третото издание на обичайния коледен немски базар, което се организира в София, към този момент е реалност. Събитието започва на 22 ноември и ще продължи до 22 декември, а за локация този път е определена Градската градина против столичния пл. Deutscher Weihnachtsmarkt Sofia/БГНЕС

23 ноември, събота

Събота е време за музика и кино, тъй че от 22:00 в Terminal 1 (ул. Ангел Кънчев 1) ви чакат група Остава и най-големите им шлагери. „ Шоколад “, „ Бесен “, „ Внимание “, „ Поля от слънчогледи “ ще звучат против 16 лева от мрежата на Eventim или 20 лева на входа.

 Остава Добрин Кашавелов

В Зала 1 на НДК пък може да гледате още един от акцентите на тазгодишната Киномания. Новият филм на Педро Алмодовар „ Болка и великолепие “ събира на екрана Антонио Бандерас и Пенелопе Крус. Бандерас влиза в ролята на режисьора Салвадор Майо, който премисля живота си и си напомня обичаната кинозвезда, половото си събуждане, любовните провали, както и напъните на преданата му майка в бедното му детство. Началото е в 19:00, а билетите против 12 лева може да откриете на касите и уеб страницата на НДК.

 Антонио Бандерас Болка и великолепие Киномания

24 ноември, неделя

„ Няма нищо по-хубаво от положително ядене в ленив неделен ден, а по какъв начин по-добре от брънч “ поучава самият началник Андре Токев и няма по какъв начин да не се съгласим с него. И тази неделя в Moments by Andre Tokev (ул. Узунджовска 7-9) от 12:00 до 15:00 ви чака отворен бюфет на подбрани ястия от менюто против 25 лева (и 12 лева за деца до 10-годишна възраст) след резервация на 088 333 6313.

 Moments брънч Андре Токев Moments by Andre Tokev

Преди времето дефинитивно да се скапе, а термометърът да падне под нулата, към момента имате късмет да посетите Фермерския пазар – и тази неделя от 11:00 до 18:00 при започване на ул. Оборище, зад храм-паметник „ Александър Невски “. Имате опция да се срещнете с познати и нови производители от цялата страна и да напазарувате от най-хубавото от продукцията им за сезона, а също ще има арт зона и козметика, обичаи и занаяти, музика, тематични работилници за дребни и огромни.

 фермерски пазар Хранкооп София

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР