Дъждът, който заваля над Пловдив, успя да преобрази града само

...
Дъждът, който заваля над Пловдив, успя да преобрази града само
Коментари Харесай

Листопад в дъжда промени града за една нощ СНИМКИ

Дъждът, който заваля над Пловдив, съумя да преобрази града единствено за една нощ. И то не като аргументи наводнения, а като затрупа улици, тротоари и коли с пълен жълт килим от листа.

През нощта поради дъжда и студа са опадали толкоз листа, колкото от началото на есента до момента, разясняват пловдивчани. Едни от тях се радват на жълтата приказност, други бързат да почистят колите си, напълно покрити от скоростния листопад. А трети се успокояват, че най-малко под тепетата не е паднал сняг като в столицата.

Труженичките от „ Чистота “ пък нямат време да се любуват на красивите гледки, тъй като въртят метлите и бързат да почистят града от опадалата звук.

Вижте фрагментите, които запечата обективът на Марица.бг по улиците на Пловдив тази заран.
 Листопад в дъжда промени града за една нощ СНИМКИ  Листопад в дъжда промени града за една нощ СНИМКИ  Листопад в дъжда промени града за една нощ СНИМКИ  Листопад в дъжда промени града за една нощ СНИМКИ  Листопад в дъжда промени града за една нощ СНИМКИ  Листопад в дъжда промени града за една нощ СНИМКИ  Листопад в дъжда промени града за една нощ СНИМКИ  Листопад в дъжда промени града за една нощ СНИМКИ  Листопад в дъжда промени града за една нощ СНИМКИ  Листопад в дъжда промени града за една нощ СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР