Дъждът и вятърът ще продължат в Обединеното кралство тази седмица,

...
Дъждът и вятърът ще продължат в Обединеното кралство тази седмица,
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Новите карти показват точните дати, температурите ще скочат до 16C

Дъждът и вятърът ще продължат в Обединеното кралство тази седмица, след по-влажен от междинното март, споделят синоптиците.

Метеорологичната работа предизвести за „ несигурно “ време през идващите няколко дни, с дъжд, слънчеви заклинания и все по-силни ветрове към края на седмицата. Той идва след по-влажен и отегчителен от средностатистическия март, съгласно данни на Met Office. Въпреки дъжда температурите бяха умерени за времето на годината, като в огромна част от страната март беше по-топъл от междинното, изключително на юг.

Прогнозистът сподели: „ Според предварителната статистика март ще се смята за мек и мокър месец за мнозина. “ Пълните метеорологични данни за март ще бъдат оповестени от Met Office във вторник. Във вторник се чакат прояви на дъжд в Обединеното кралство със мощни превалявания за огромна част от Англия и Уелс и температури до 16C. На други места температурите може да доближат 13C в Северна Ирландия и 11C в Шотландия. През останалата част от седмицата времето наподобява подо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР