Дъжд като из ведро валя в продължение на няколко часа

...
Дъжд като из ведро валя в продължение на няколко часа
Коментари Харесай

Директно От Гражданска Защита! Бедствието, Което Удари България Няма Аналог! Рухват Мостове, Къщи! Първо Видео!

Дъжд като из ведро валя в продължение на няколко часа в Търговище. Много от улиците се трансфораха в реки, а " Александър Стамболийски " в сектора до Кауфланд се трансформира в езеро. След като няколко автомобила закъсаха на това място, служителите на реда отделиха региона и затвориха улицата за придвижване.

Около 16.30 часа отводняване се наложи на постройките на Националната приходна организация и Напоителни системи.

През нощта ще бъде най-вече ясно, в множеството региони в страната и безшумно, само че до среднощ на обособени места към момента ще има гръмотевична активност и валежи. Това заяви за " Фокус " Георги Цеков, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Утре още веднъж ще бъде най-вече слънчево.

В следобедните часове на следващия ден, основно в Западна и Централна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайни усилвания напразно. Ще духа слаб, в югоизточните региони и по Черноморието - до сдържан североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 28° и 33°.

Над Черноморието ще е слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха сред 28° и 30°. Температурата на морската вода е сред 23° и 25°, на север от н. Калиакра - към 21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан изток-североизточен вятър.

Максимална температура на височина 1200 метра към 23°, на 2000 метра - към 16°.

Атмосферното налягане ще се задържи близо до междинното за месеца, денем краткотрайно ще се намали.

В сряда ще доминира слънчево време. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в западните и северните региони ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайни усилвания напразно. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър.

Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 29° и 34°. В четвъртък и петък ще бъде най-вече слънчево и горещо. Купеста облачност ще се развива в следобедните часове, основно над планинските региони, само че вероятността за превалявания е дребна. Температурите ще се покачат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР