Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Лионел Меси в Маями.

...
Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Лионел Меси в Маями.
Коментари Харесай

Грандиозно представяне: Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Меси в Маями

Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Лионел Меси в Маями. Истерията по представянето на аржентинеца на стадион DRV PNK във Форт Лодърдейл стартира от рано в неделя. Доста последователи към този момент бяха заели места по трибуните, когато от небето над Маями се изсипа пороен дъжд, съпроводен от гръмотевици. Наложи се почитателите да се крият по входовете и под стълбите на оборудването.

От клуба разгласиха публично известие, което гласеше, че сигурността гостите е главен приоритет на клуба и те бяха призовани в случай че са на стадиона да останат в колите си и да наблюдават за нови известия. Беше оповестена и настояща прогноза за времето.

Дейвид Бекъм, акционер в клуба, изпревари дъжда и се появи дружно с прелестната си брачна половинка Виктория, а в миг, в който дъждът понижа, на стадиона се появи и мажоритарният притежател на Интер Маями - Хосе Мас. Той бе посрещнат от чиновник на клуба, който го придружи от лимузината му до входа с чадър.

Постепенно на стадиона настана лудница. По непотвърдени данни в Маями и покрайнините живеят към 100 000 аржентинци. На стадион DRV PNK се появи и див козел, а клипът с него стана шлагер в интернет.

Пръв на сцената излезе единия от притежателите на Интер Маями - Дейвид Бекъм.

„ Страхотно е, че сте тук в тази специфична вечер. Живеем в необикновен миг, като можем да приветстваме в Маями един от най-хубавите играчи в историята. Това е сбъдната фантазия. Преди 10 години стартирах приключението си в Съединени американски щати с концепцията да доведа най-хубавите футболисти в света, които да оказват помощ да изградим Soccer3. Добре пристигнал, Лео, благодаря ти, че избра нашия клуб. Също по този начин приветстваме и Серхио Бускетс, който е един от най-хубавите халфове на моята генерация “, съобщи Бекъм.

Последва малко изказване и от другия притежател на клуба Хорхе Мас.

„ Това е празник за града, в който се родих, в който пристигнах в търсене на независимост и бъдеще за фамилията си. Това е светена вода. Преди четири години стартира фантазията ни да доведем най-хубавите в Интер Маями. Това е общественост, обединена от саможертвата. Това е нашият миг, нашият късмет да променим спорта в тази страна “, съобщи милиардерът.

Дългогодишният съотборник на Меси в Барселона - Серхио Бускетс, който неотдавна подписа с Маями, бе посрещнат с одобрителни възгласи от почитателите, до момента в който се насочи към клубния офис с едно от децата си на ръце.

След това на сцената се появи испанският футболист, който носеше екип с обичания си №5 на гърба.

„ Много съм благополучен, че съм в Маями. Приятно е да бъда тук. Благодаря на Дейвид, Хорхе и Хосе, че направиха това допустимо. Развълнуван съм да стартира тренировки с новите си съотборници “, показа Бускетс при представянето си.

" I'm very happy to be part of Inter Miami. " - Sergio Busquets
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF)
Doble celebración, Feliz Cumple Sergio
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР