Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Лионел Меси в Маями,

...
Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Лионел Меси в Маями,
Коментари Харесай

Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Меси в Маями

Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Лионел Меси в Маями, съобщи за БГНЕС наш човек в Съединени американски щати. Истерията по представянето на аржентинеца на стадион " DRV PNK " във Форт Лодърдейл стартира от рано в неделя.


Дейвид Бекъм, акционер в клуба, изпревари дъжда и се появи дружно с прелестната си брачна половинка Виктория.

Доста последователи към този момент бяха заели места по трибуните, когато от небето над Маями се изсипа пороен дъжд, съпроводен от гръмотевици. Наложи се почитателите да се крият по входовете и под стълбите на оборудването. От клуба разгласиха публично известие, което гласеше, че сигурността гостите е главен приоритет на клуба и те бяха призовани в случай че са на стадиона да останат в колите си и да наблюдават за нови известия. Беше оповестена и настояща прогноза за времето.

В миг, в който дъждът понижа, на стадиона се появи и мажоритарния притежател на Интер Маями - Хосе Мас. Той бе посрещнат от чиновник на клуба, който го придружи от лимузината му до входа с чадър.

Постепенно на стадиона настана лудница. По непотвърдени данни в Маями и покрайнините живеят към 100 000 аржентинци. На стадион " DRV PNK " се появи и див козел, а клипът с него стана шлагер в интернет.


Дългогодишният съотборник на Меси в Барселона - Серхио Бускетс, който неотдавна подписа с Маями, бе посрещнат с одобрителни възгласи от почитателите, до момента в който се насочи към клубния офис с едно от децата си на ръце.

Около 20,00 часа месно време пред стадиона се появи и самият Меси. Той слезе от черно такси, придружаван от фамилията си. Аржентинската звезда помаха на почитателите, а до него бе най-малкия му наследник - Чиро, който бе облечен с фланелка на Интер Маями.

А, най-интересното предстоеше. Докато Лео и семейството му влязоха на стадиона, той към този момент се тресеше претъпкан от почитатели, които чакаха появяването му на терена...

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР