Daily Mail се сдоби с нови съдебни документи, в които

...
Daily Mail се сдоби с нови съдебни документи, в които
Коментари Харесай

Анджелина Джоли иска да вземе всичките пари на Брад Пит

Daily Mail се снабди с нови правосъдни документи, в които страната на Джоли твърди, че някогашният ѝ брачен партньор се пробва да я „ изтощи финансово “. Но правилно ли е това?

Бракът на Анджелина Джоли и Брад Пит завърши преди осем години, само че правосъдната борба към момента продължава. И в случай че въпросите за попечителството изчезнаха от единствено себе си, защото три от шестте деца на някогашните съпрузи към този момент са пълнолетни, то борбата за винарната „ Шато Миравал “ продължава с повдигането на нови обвинявания.

Така Daily Mail се снабди с нови правосъдни документи, в които страната на Джоли твърди, че някогашният ѝ брачен партньор се пробва да я „ изтощи финансово “. Журналистите на изданието организираха лично следствие, с цел да схванат основателността на сходни обвинявания и стигнаха до извода, че в годините след развода холивудската актриса освен не е обедняла, а в противен случай, е станала по-богата със 100 $ милиона.

Тази сума, съгласно изданието, включва заеми, прехрана, дарове и милиони от продажбата на нейния 50-процентен дял от винарната „ Шато Миравал “. Именно поради тази договорка някогашните съпрузи в този момент съдят, защото Брад Пит упорства, че Анджелина Джоли не е имала право да продаде своята част от техния в миналото общ бизнес без негово позволение (Джоли продаде каузи си на съветския милиардер Юрий Шефлер).

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР