ДАИ тринога, палка на КАТ, палка на S-ките, Прибирайте

...
ДАИ тринога, палка на КАТ, палка на S-ките,  Прибирайте
Коментари Харесай

Водач на автомобил не е спрял на стоп палка, направил е опит да избяга

„ ДАИ тринога, палка на КАТ, палка на S-ките ”, „ Прибирайте ….и с рейса…настръхнали са ” са част от постовете в една от обществените Интернет групи, която „ следи ” работата на Пътна полиция.

Сливен през днешния ден осъмна със засилено полицейско наличие на основни булеварди, на вход и излаз от града и на най-натоварените кръстовища.
Завишеният надзор е по линия на пътната сигурност и е в границите на профилирана интервенция, разпоредена от шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен старши комисар Димитър Величков.

Извършват се инспекции на водачите за приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции, дееспособност, скорост, съблюдаване на знаците, маркировката, светлините на светофарните уредби и други нарушавания, влияещи директно на пътния травматизъм.

На един от контролните пунктове в границите на 2 часа са тествани 57 автомобила и 89 лица. Съставени са 3 акта и 9 фиша. Водач на лек автомобил „ Форд Фокус ” се е опитал да избяга след подаден сигнал за инспекция. Увеличил е скоростта и е минал на червен сигнал на светофара. Спрян е от полицейски екип, който открива, че лидерът е недееспособен. Съставен му е акт по ЗДвП, номерата на автомобила са свалени.

Операцията продължава. Контролът се реализира от екипи на бранш „ Пътна полиция ”-ОДМВР-Сливен и група „ Териториална полиция ” към РУ-Сливен
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР