Дагорн е в затвора от 2012 година заради мошеничество и

...
Дагорн е в затвора от 2012 година заради мошеничество и
Коментари Харесай

Гръмна Сега! Мислехме, Че Росен Ангелов Е Чудовище, Жена Извърши Чудовищно Масово Убийство! Поне 12 Жертви, Издирват Бизнесмена

Дагорн е в пандиза от 2012 година поради шикалкавене и обир на 87-годишен мъж. Тя е живеела с него без да заплаща за пребиваването, храната и облеклата си против любовни милувки. Скоро обаче против възрастния мъж било осъществено нахлуване и той бил ограбен и погубен.

Следствието против френската " Черна вдовица от Ривиерата " е било обновено и полицията намерила куп доказателства за нейни връзки с възрастни хора. При обиск в жилището й са открити опаковки с диазепам, персоналните документи на 12 мъже на друга възраст, както и информация за техни банкови сметки и номера на персонални документи, заяви Yahoo! News.

Разследващите открили, че от 2011 до 2012 година тя се е срещала минимум с 20 възрастни мъже, които са били на отмора на Френската Ривиера. Тя е желала пари от тях, изисквала е да я впишат в наследството си или напряко задигала документи и им прибирала пари, с цел да ги върне. Ако обвиняванията се потвърдят, Дагорн ще получи доживотна присъда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР