Дъг Емхоф, съпругът на вицепрезидентката на САЩ Камала Харис, е

...
Дъг Емхоф, съпругът на вицепрезидентката на САЩ Камала Харис, е
Коментари Харесай

Камала Харис променя програмата си, тъй като мъжът й е с Covid-19

Дъг Емхоф, брачният партньор на вицепрезидентката на Съединени американски щати Камала Харис, е дал позитивна проба за COVID-19, съобщи Асошиейтед прес.

Тестът на Харис е негативен. Въпреки това вицепрезидентката редуцира графика си поради позитивния тест на брачна половинка си, добавя Българска телеграфна агенция.

Говорителката на Харис - Сабрина Сингх, съобщи, че " от огромна доза нерешителност " Камала Харис пропуща планувано събитие по случай Деня на равното възнаграждение в Белия дом дружно с президента Джо Байдън.

Във вторник вечерта Харис написа в Туитър: " Дъг се оправя добре и сме признателни, че сме имунизирани и с сложени бустерни дози. Тестовете ми са негативни и ще продължа да се тествам. "

Харис и Емхоф получиха първата си доза от имунизацията на " Модерна " седмици преди встъпването на вицепрезидентката в служба, а втората доза - единствено няколко дни след инаугурацията през 2021 година Вицепрезидентската двойка си сложи бустерни дози в края на октомври.

Напълно имунизираните и хората с сложени бустерни дози имат висока степен на отбрана против съществено заболяване и гибел от COVID-19, изключително от най-разпространения и мощно инфектиран вид Омикрон.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР