Дафинка Нинова спечели битката срещу областния председател Иво Лилов и

...
Дафинка Нинова спечели битката срещу областния председател Иво Лилов и
Коментари Харесай

Червени страсти! Дафинка Нинова разби Иво Лилов и е новият общински председател на БСП във Враца

Дафинка Нинова завоюва борбата против регионалния ръководител Иво Лилов и е новият ръководител на общинската организация на Българска социалистическа партия във Враца, научи организация BulNews.
Преди минути приключи тайното гласоподаване на конференцията, която се организира в огромния салон на читалище „ Развитие “. За Нинова гласоподаваха 87 души, до момента в който за съперника й 67.
180 делегати от 42 първоначални партийни организации от Враца и близките села участваха на форума. За значимостта на избора може да се съди по обстоятелството, че посетители на конференцията бяха двама от най-сериозните претенденти да оглавят партията – Корнелия Нинова и Кирил Добрев.
Очаквано се развиха събитията на общинската конференция – до решителното гласоподаване останаха двама. Областният водач Иво Лилов, който има поддръжката на висшето партийно управление и се употребява с протекциите на Попдимитров, и Дафинка Нинова, която е номинация на другото крило в партията.
Минути преди вота претендентите бяха трима, само че някогашният общински консултант Иван Иванов се отдръпна и изиска гласовете в негова поддръжка да отидат за Лилов.
Така някогашният общински ръководител Цветелина Дамяновска завоюва борбата за основната позиция, макар офанзивите през седмицата против нея и нейното семейство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР