"Дадохме всичко от себе си и сме горди от работата,

...
"Дадохме всичко от себе си и сме горди от работата,
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Направихме впечатляващ сезон

"Дадохме всичко от себе си и сме горди от работата, която сършихме. Доволни сме от метода, по който играхме в цялата полуфинална серия. Радвам се, че направихме един впечатляващ сезон с тези момчета. Двата тима са доста близо. Дали късмет, дали нещо друго, само че ние дадохме всичко от себе си ", разяснява старши треньорът на волейболния Монтана Даниел Пеев след провалянето от ЦСКА и отпадането от полуфиналите в шампионата.

"В нашия тим липсва опит, опитваме се да компенсираме с юношески възторг. Дано момчетата имат щастието и шанса в действителност да играят волейбол на високо равнище ", сподели още Пеев, а запитан дали ще остане отпред на Монтана, съобщи:

"Това е въпрос на бъдещи диалози и договаряния. За момента нищо не мога да кажа. Моето предпочитание е да работя. Най-вероятно чужденците ще изоставен тима по ясни аргументи. След като нямаме родно произвеждане обикновено е потърсим чужденци. "

"За първа година Монтана направи единствено четири загуби в границите на целия постоянен сезон. По безапелационен метод заехме второто място в постоянния сезон ", приключи Даниел Пеев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР