Дадохме на министъра седмичен срок, след като се приеме от

...
Дадохме на министъра седмичен срок, след като се приеме от
Коментари Харесай

Пеевски: Дадохме на министъра срок една седмица да се отнеме „Росенец“ от „Лукойл“

Дадохме на министъра седмичен период, откакто се одобри от Народното събрание, Росенец да бъде лишен от Лукойл, да завърши безконтролната врата върху вноса и износа на горива, и страната да направи същински надзор.

Това сподели в коридорите на Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Той бе спрян, с цел да отговори на въпросите в какво качество дружно със своята партия взе участие в договореностите сред ГЕРБ и ПП-ДБ.

„ Инициативата за „ Росенец “ я изработихме дружно с ГЕРБ. Демократична България незабавно се включиха, Политическа партия умуваха, а през днешния ден с изненада узнавам, че е тяхна самодейност. Това е доста остаряла наша концепция, страната нищо не направи по тази тематика по време на служебните кабинети “, даде Пеевски своята позиция в разногласието сред Бойко Борисов и Кирил Петков.

Проектът щял да бъде импортиран през днешния ден.

„ За нас с „ Лукойл “ се финансира войната. Ние се позоваваме на това, че е съветска компания и страната би трябвало да има цялостен надзор “, изясни Пеевски. Но на финала още веднъж натърти, че Движение за права и свободи не взе участие във властта и просто ще взе участие в гласуванията, където се изисква болшинство от 160 депутати.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР