Дадоха ни малко вода, десерт с изтекъл срок на годност

...
Дадоха ни малко вода, десерт с изтекъл срок на годност
Коментари Харесай

150 българи блокирани на летището в Мюнхен заради снежна буря

Дадоха ни малко вода, десерт с изминал период на валидност и ни зарязаха, споделя един от пасажерите

Българи от дни са блокирани на летището в Мюнхен поради снежната стихия. Силният снеговалеж и ниските температури в Германия спря стотици полети, оповестява Нова телевизия. 

„ Има хора, които спят на летището от четвъртък. Не знаем какво се случва. Никой не ни дава информация. В събота беше блокиран целият град, само че през вчерашния ден имаше полети. В неделя към 150 българи ни изпратиха на закътан гейт с в допълнение влакче. През час ни споделяха, че ще ни дадат информация и по този начин и не излетяхме. Накрая ни споделиха, че самолетът е заледен и ще намерят нов “, споделя Александър Бакалов в изявление за „ Здравей, България ”.

„ Намериха различен, който даже не светна. Никой не влезе вътре. Седяхме до 11 часа. Трябваше да има полет, който отлагаха от 8:00 часа неведнъж. Накрая споделиха, че имало конференция с шефове на Луфтханза и след 10 минути щели да ни осведомят какво се случва, само че извикаха служители на реда да ги охраняват и си отпътуваха. Зарязаха ни “, прибавя той.

„ Това по този начин и не стана. Дадоха ни малко вода и десерт с изминал период на валидност. Моят полет беше за събота в 07:00 часа. Към 01:00 ч. получих известие за анулация на полета “, съобщи Бакалов. 

„ Свързахме се с консула, само че той не съумя да пристигна. Изпратиха различен представител от консулството, само че той не съумя да ни помогне ”, прибавя той.

Заради неприятно време стотици полети са анулирани в Нидерландия, Германия и Англия. Работници на летището разгласиха фрагменти, на които се вижда по какъв начин огромно количество сняг е съумяло да наклони аероплан " Цесна " над Мюнхен. 

„ Наложи ни се да си проправяме път до паркинга с лопати. След това трябваше да вземем такси, защото рейсове не се движат. Не бяхме осведомени за това. Сега не сме сигурни какво да вършим ", сподели пък Бриджит - екскурзиант в Мюнхен.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР