Дадох 100 000 лева, за да извадя от затвора вече

...
Дадох 100 000 лева, за да извадя от затвора вече
Коментари Харесай

Софи Маринова: Дадох 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора!

 " Дадох 100 000 лв., с цел да извадя от пандиза към този момент някогашния си мъж Тодор Давидов. Похарчих всичките си спестявания, с цел да го пуснат от панделата, а той продължи да ме бие ". Това разкри пред " Уикенд " Софи Маринова, помолена за коментар на развода с Гринго. 

Мургавият хулиган беше задържан през септември 2017 година след сигнал за рекет и смъртни закани над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф. Бившият телохранител изнудвал предприемача за 50 000 лв.. Бившият на Софи заплашвал, че в случай че не получи пачките, ще очисти него и фамилията му.

Когато заканите не подействали, Гринго пратил водача си Стефан Сливков да стреля по къщата на изнудвания. Така Стефан разкрил огън по фасадата и прозорците на 23 септември 2017 година След това обаче и двамата бяха закопчани, а Софи Маринова направи и невъзможното, с цел да измъкне Гринго от пандиза. 

" Дадох си всичките спестени пари, тъй като го обичах и желаех да е на независимост, с цел да се оженим. Платих на юристи и където би трябвало за почерпки, единствено и единствено да пуснат Гринго и не ме излъгаха – освободиха го. Той доста добре знае, че без моите пари още щеше да лежи в килията. При всяко рандеву ми ревеше какъв брой е зле там, да му оказа помощ да излезе на независимост, след това да свием хубаво семейство и да имаме дете. Само женитба вдигнахме, тъй като той продължи да ме бие. Видях, че не се е трансформирал и взех дефинитивно решение. Аз съм певица, известна, не мога да вървя непрекъснато със синки и счупени ръце, какво да изяснявам на хората по участията си. Обичах го, само че към този момент не – до тук! ", откровена е ромската перла. 

Фолкзвездата нае юрист Марин Марковски за бранител на Гринго и топ юристът съумя да контракти съглашение. След като обичаният й се призна за отговорен предходната есен, бе наказан единствено на 10 месеца затвор, само че с 3-годишна пробация. Преди месец ромската фолк звезда призна, че се е развела единствено след 2 месеца сватбен живот. Софка съжалява, че вместо да си купи нещо, пръснала толкоз пари за свободата с айтоския бабанка. Затова гласовитката се надява на отмъщение – побойникът да се върне назад зад решетките. Тя е подала тъжба в прокуратурата против него, защото се тормози от заканите му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР