Даден е ход на кампания по пълното дискредитиране на държавния

...
Даден е ход на кампания по пълното дискредитиране на държавния
Коментари Харесай

Фрог нюз: На война като на война! Следва импийнчмънт за президента Радев

Даден е ход на акция по цялостното дискредитиране на президента Румен Радев. С всички средства през идващите месеци той ще бъде упрекван в държавна измяна, корупция или дейности против нацията. В ГЕРБ има група, която диктува тактиката и тактиката по реализация на този проект. Това съобщи Фрог нюз, основавайки се на хора от кръга на Цветан Цветанов, вторият човек в ръководещата партия. Мнозина в партията знаят какво се случва, само че не смеят да приказват.

Радев е единствената опция на ръководството, а това заплашва властта на Борисов, Цацаров, Пеевски и Цветанов. Затова в идващите дни и седмици в общественото пространство ще бъде „ спусната “ информацията, че президента се пробва скрито да сътвори партия или придвижване, които да смъкват Борисов от власт. Ще бъде нападнат, че поддържа мощно Русия. Като мотив ще се употребява визитата му в Москва през май.

На службите е разпоредено да не подават никаква информация към президента. По този метод той е лишен от разбори за положението на вътрешната и външната сигурност на страната. Радев няма достъп до информация от Държавна организация „ Разузнаване “ (ДАР). По предложение на Цветанов и с охотното единодушие на предходния държавен глава Росен Плевнелиев през 2015 година външното разузнаване мина на послушание на премиера Борисов. Нещо повече – персонално той назначава Инспектора, който управлява работата на разузнавачите. Службата получи, по персоналното предложение на Цветанов, правото да основава компании, а чиновници да сменят самоличността си. Всичко това могат да вършат у нас и в чужбина. По този метод преди време Държавна сигурност и Първо основно са основали външно-търговските сдружения, където потънаха милиарди долари, благосъстоятелност на българската страна. Пълната неяснота в работата на ДАР дава съображение за подозрение какво тъкмо се случва там.

Президентът няма достъп и до работата на Държавна организация „ Национална сигурност “ (ДАНС). Нещо повече, шефът на ДАНС Димитър Георгиев, мигновено докладвал на премиера, когато Радев се интересувал от положението на вътрешната сигурност.

Чрез Националната работа за защита (НСО) пък Борисов, Пеевски и Цветанов следели всяка стъпка на президента, с кого и къде се среща. Предават им се и по-важните му диалозите с разнообразни хора. Предават се даже на някои от пеевските медии, които ги интерпретират по подобаващ метод. Често жертва на тази скица е брачната половинка на президента.

 

Съответни информации, като изказванията на Цветанов, че президентът води политика за излизане на България от Европейски Съюз и НАТО мигновено се предавали по съответните канали на партньорските служби. Особено деен бил Цветанов по линия на американските служби, с които се хвалел, че е в специфични връзки. Доколко това е правилно е мъчно да се каже, защото опитите му да уреди посещаване на Борисов и основния прокурор в Съединени американски щати срещат корав отвод от Вашингтон.

Не е ясно също, по какъв начин Цветанов изяснява на американците декларираната подготвеност от министър Теменужка Петкова да се строи АЕЦ „ Белене “? Или заявката на водача на „ Атака “ Волен Сидеров, че е повлиял на кабинета за вземането на решението да не се гонят съветски дипломати-шпиони от София.

Запознати с разрастващата се война сред изпълнителната власт и президента, считат, че Румен Радев ненапълно самичък е отговорен за обстановката. Според тях той би трябвало да направи послание към нацията и намерено да запознае българите с ситуацията, в което е подложен. Има право на това, тъй като е определен с директен избор.

Целта на всички офанзиви против Радев е откакто бъде „ порядъчно “ дискредитиран да му се желае оставката. Ако проектът успее, за държавен глава да бъде определен Борисов, а Цветанов ще поеме партията, което е остаряла негова фантазия.

Разбира се, всеки сходен разбор, ще бъде разгласен от кръгове в и към ГЕРБ за „ доктрина на конспирацията “, само че истината е, че България от дълго време се ръководи посредством конспирации и подмолни интриги, безапелационни са осведомени със ситиуацията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР